EsoMom_ Zycey çok erken kan vermişsin canım en erken 6 gün öncesinde oluyor ama sen yine adetini bekle yani bir gün önce yap
Ftmnur11 EsoMom_ ewet İnşallah doğrudur testler .kan sonucuna göre belli olur artık.sabah kontrol et e nabizi
Gmz1233 Merhaba kızlar benim günümde 17 sinde göğüs ucumda hassasiyet ve akıntım oluyor başkada belirtim yok beklemedeğim ama korkuda var bu seferde olmaz diye
EsoMom_ Gmz1233 o hep oluyor ben iki buçuk sene önce ölü doğum yaptım ona rağmen sütüm geliyor hala peolaktinim bile iyi bu ay kesilmişti tekrar başladı hayal kırıklığına hep uğruyoruz umarım bu sefer hayal kırıklığıma uğramazsın canım
Gmz1233 EsoMom_ 7 ay öncesi hamile kalmıştım düşük sonrası kürtaj oldu şimdi deniyoruz bi türlü tutmadı bu ayda akıntımda bayağı artış olduğu için acabamıı dedim bi umut işte 🥹bide bu ay ara ara kasık ağrım oldu hiç olmazdı
Ftmnur11 EsoMom_ aynen.yaza kadar kafam rahat benim.gitmiyorum artık doktora Senin günün geçmedi galiba daha bı kaç gün sonra tekrarla istersen testi
Yazmelegi_ EsoMom_ bat 16 şubat ama bende pazartesi günü leke gelmişti yerleşme kanaması sanmıştım ama bugün 3.gun hâlâ devam ediyor kanamaya döndü galiba regl oldum 🥲