Cennet55 Gmz1233 canım ben adet oldum bugün 14 şubat eşim bana dedki eğer hamileysen benım en büyük hediyem olur demişti ama olmadı kısmet 🥹 umarım sen adet olmazsın
Gmz1233 Cennet55 ayy çok üzüldüm gerçekten inşallah diğer aya olur rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur moralinizi bozmayın . Benim günüm 17 sinde hep zamanında olur bekliyorum bakalım bugün dayanamayıp test yaptım tek çizgiydi
Cennet55 Gmz1233 amin cümleten inş hayırlı haberler alırız normalde benımde adet döngüm günü gününe ama aydır erken geliyor
Cennet55 Gmz1233 8 aydır gidiyorum ilaçlarımı düzenli kullanıyorum kistim veya başka bişeyim yok üzülüyorum artık eşimde bende çok istıyoruz
Gmz1233 Cennet55 ne güzel bi sorununda yokmuş demekki biraz zamanınız var rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Cennet55 Gmz1233 evet haklısın belki vakti zamanı gelmemiştir ama insanoglu işte sabretmiyoruz ve cevrede biraz etkiliyor ne kadar desek takmıyorum kafaya ama illa takılıyor
Gmzle EsoMom_ benim bat dun du ama olmadım Hla adetten 2 gün önce test yapmıştım önce pozitifi sonra negatif çıktı bugünde yaptım ilk çizgi bile belirmedi doğru düzgün anlamadım göğüslerim aşırı ağrıyor sırtım ağrıyor 😧😧
Esmasin Gmzle göğüs ağrısı olduğunda hep adet oluyordum bu ay göğsümde ağrı olmadı hamileyim kan verdim değerim 12.49 çıktı
Cennet55 Gmz1233 evet sanki yıllardır evliymişiz gibi davranıyorlar daha yeni 9. Ayımıza girdik ve ilk günden beridir korunmadım
Gmzle Esmasin insallah gelen giden yok bugün test yaptım ama ilk çizgisi bile çok silik çıktı anlamadım 2. Zaten çıkmadı 😟