mom02636 Aryaalina benim de ikinci hamileliğim 19+2 haftalığız oğlum var bi tane 9 Mart da 2 yaşına giricek yavaştan hazırlıklar başladı 😊 21 yaşındayım bende minik kardeş de sürpriz yapmazsa erkek görünüyor bakalım yarın kontrolümüz var netleşir sanırım 🥰
Mehtapsato 31 yasindayim 3. Hamileligim 2 kizim yanimda 3 yolda 17 yasinda anne oldum bu 2. Evliligim ve ilk cocugumuz bu esimle buyuk kizim 13 yasini bitirmek uzere kucuk kizim ise 12 yasinda 32+4 gunluk hamileyim
Zulall Yaşım 27 🙄 20 haftalık olduk bugün ilk bebeğim ❤️ Rabbim bütün herkesin dualarını kabul etsin hepimizin de bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏😇
brcslm Tuba52 Bi an bende dedim heralde bizimki evlat değil torun 🙈 Neyse ki benim gibiler varmış. yaş 32 ilk gebeliğim 13+4üz daha. Ben mezun olduğumda zaten 25 yaşındaydım 🤣 İnsanlar hızlı 😊 ama ne güzel genç anne olacaklar 👍🏻
gksuaks Aryaalina 27 yaşındayım ilk gebeliğim ve tam 27 haftalık olduk oğlumla💙🧿 ismini hala koyamadım buda ayrı bi konu🤦🏻♀️ bekliyoruz bakalım🙏🏻
Meryemsefa Aryaalina 29 yasindayim kizim 6 yasinda suan ikinci bebegimi bekliyorum 17+6 haftadayiz cinsiyetizimi henuz ogrenemedik 😭