Hasreterel Aryaalina benimde 2bucuk yasında bı oglum var ıkıncı oğlumuz olcak hayırlısıyla 31+5haftalıgım
rodin123 38+6 Dayım kızım insallah 40 ı beklemez bi an önce gelir heyecan stres korku hepsinden var 🙈
Azraa Aryaalina 24 yaşındayım 4 aylık hamileyim ilk gebeliğim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin👐 Hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim 👐😊😊❤️
Gyed Nryseda aaa ne güzel allah ikimizin de gönlüne göre vermiş sağlıcakla alalim kucağınıza inşallah canım benim 💕💕
brcslm Tuba52 Bi an bende dedim heralde bizimki evlat değil torun 🙈 Neyse ki benim gibiler varmış. yaş 32 ilk gebeliğim 13+4üz daha. Ben mezun olduğumda zaten 25 yaşındaydım 🤣 İnsanlar hızlı 😊 ama ne güzel genç anne olacaklar 👍🏻
Tuba52 brcslm aynen öyle vallahi 25 te 3 çocuklu olan var çevremde,onlara sorsan onlar yaşlı😂 geç oldu ama güç olmasın inşallah. Bana az kaldı sen yolun başındasın Rabbim saglıklı bi şekilde dünyaya getirsin 🙏
MinnakBebegim Aryaalina 19 yasindayim 19+5 olduk Allah izin verirsen oluşumuzu bekliyoruz cinsiyet deyismediyse 1kizim var 1 yas 3aylik 2cime hamileyimmm😍😍😍
Ogretmenanne92 Mtemiz sorma benim de yaşım 26, 9+4 üm ilk gebeliğim. Ben 18 19 ve 20 li yaşların başındayken tek derdim üniversiteyi bitirip, kpss yi geçip öğretmen olmaktı. 🤷🏻♀️ Çocuk anca düşünebildim. Geç kalmışım gibi hissettim gencecik annelerimizi görünce.
Seymasinancona Ogretmenanne92 iyi siz kpss yi geçip atanmışsınız galiba ben uğraştım baktım atanamıyorum dedim bebeğim olsun belki bana şans getirir.
Mtemiz Ogretmenanne92 dimi insan yaslari gorunce oyle hissediyor oysa bana genc anne diyorlardi genc degil gec kalmisiz galiba 😄
Ogretmenanne92 Seymasinancona evet çok şükür atandım 3 sene önce. Babam atanmadan kocaya vermezdi çünkü önce kendi ayakların üstünde dur derdi. 😂 Eşimi sırf babamın korkusuna atandıktan sonra diyebildim napıyım. Çocuk fikrinden korktuğum için Bebe de bu zamana kaldı 🤷🏻♀️😂 herkes kendi nasibini yaşıyor işte.
Gamzelibebek Aryaalina 12+5im bugün uzun aradan sonra doktor randevum var umarım iyidir bebeğim son zamanlarda epey stres oldum sol kasığım ağrıyor. 24 yaşımdayım nasip olursa 25de anne olmuş olcam dilerim hepimiz hayır ve sağlıkla kucaklarız
seherdem Yaş 25, 5+3 haftalığız ilk gebelik inşallah sağlıklı şekilde bütün annelerimiz gibi bende kucağıma alırım herkesin haftasını görünce en küçük biziz sanırım 🥰☺️