Aryaalina 19+0haftalık olduk ikinci gebeliğim 2 yaşında kızım var 🙏🏻Kızımın kardeşini bekliyoruz 24 yaşındayım 🤰sizin kaçıncı gebeliğiniz yaşlar kaç🌸
Ogretmenanne92 Mtemiz sorma benim de yaşım 26, 9+4 üm ilk gebeliğim. Ben 18 19 ve 20 li yaşların başındayken tek derdim üniversiteyi bitirip, kpss yi geçip öğretmen olmaktı. 🤷🏻♀️ Çocuk anca düşünebildim. Geç kalmışım gibi hissettim gencecik annelerimizi görünce.
ebrarmom08 BMA 17 de evlendim 😂 2 3 ay sonra yasimi.doldirdum 18 de anne adayi.oldum allah nasip ederse 19uma girdgm gunde kizimizi kucagmza alicaz 😁😁
Aytkn BMA hayırr canımm ben😂😂😂😆17😎 4 ay önce evlendim şuanda 3 aylık hamileyim kısmet olursa 18 de bebişimi kucagıma alacam
Rabia12 BMA bende kendimle aynı olan biri var mı dıye bakıyordum 18 de evlendm bir oğlum var 2.5 yasında ikinciye hamileyim 7+3 haftalıgız (yas 21)😀😃🤗💞💞
Rabia12 BMA bende kendimle aynı olan biri var mı dıye bakıyordum 18 de evlendm bir oğlum var 2.5 yasında ikinciye hamileyim 7+3 haftalıgız (yas 21)😀😃🤗💞💞
BMA Aryaalina 19 yaşındayım ve 21+1 haftalığız ve Erkek bebisimkz olucak insaAllah ilk tabiki ve adi Muhammed Ali olucak Allahin izniyle insaAllah🤰🏻👶🏻❤