HHandee benim doktorum zaten perinatoloji uzmanı ama demedi öyle bişey götürebildiğimiz yere kadar ilaçlarla götürcez dedi
Elfbtr canım öncelikle geçmiş olsun.Ben ilk bebeğimi 27. Haftada normal Doğumla doğurdum.Rahim 3 santim açıktı 20. Haftadan itibaren 27 yi zor gördük.Benim Doktorum Doğum yaptığımı bile söylemedi bana geceden sabaha kadar sancı çektim ama normal kasılmalar sanmıştım.Dpktorum sezeryan istemeyim diye telkin etti hatta bebek küçük diye epidural bile vermedi sadece sancı anı zordu Doğumu kolay oldu.O haftada olmasına rağmen doğar doğmaz ağladı bebeğim erken Doğumda normal olması bebek için çok önemliymiş öyle demişti doktorum çok şükür bağışıklığı küvetli sağlıklı bir kızım var.Şu anda 4 yaşında be yaşıtlarıyla hiçbir farkı yok.Doktorunuza güvenin derim sağlıkla kucaklayın bebeğinizi 🙏
    Elfbtr kesinlikle erken doğumsa yapmalısın açılman 6cm i geçmez dikişede gerek kalmaz . Sadece sancı çekmek yoruyor ama olsun🙏
    Serviks kısaymış senin birde çabuk pıt diye çıkar. Ben 23 de yaptım. 4cm açılmayla. Korkma daha kolay oluyor.
      Kızlar rahim uzunluğunu doktorunuz mu ölçelim diyor ?
      26 haftamdayım şimdiye kadar böyle bir şeyden bahsetmedi doktorum
        Mortutku doktoruma gerçekten güveniyorum o yüzden dinleyeceğim onu.senin verdiğin bilgi içimi açtı resmen nefes aldım çok sağol 🙏 dilerim bende o günleri görebilirim🙏
          Elfbtr inşallah canım rabbim gönlüne göre versin umarım senin yaramaz biraz daha dayanır.Ama dayanmazsa da korkama annesi şimdi imkanlar çok iyi her türlü bebeklerimize güzel bakıyorlar.Rabbim sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🙏
            Elfbtr Canım çatı ağrın oluyor mu yürürken yatakta dönerken falan şiddetli acı hissediyomusun yürüyemicek kadar
              Mortutku inş dediğin gibi olur teşekkür ederim 🙏❤️
              Elfbtr

Elfbtr Bende 29+3 de ilk kızımı normal doğumla kucağıma aldım hic bi problem olmadi çok şükür kızım 4.5 yaşında rabbime bin şükür haftasinda doğanlar dan hic bir farkı yook maşallah
                Gamzesila darısı sağlıkla kucağıma almama benimde.çok çok sevindim senin adına☺️
                Elfbtr anladım canım çok sağ ol geçmiş olsun bu arada sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏😊