Silayuksel Girlinthesun baş ağrısıyla mide bulantısından duramıyorum bende ve kasıklarım ara ara kasılıyor
Cettochahubas Silayuksel benimde bat 19 geçen ay vücudumu çok dinledim belirti buluyordum sürekli bu ay saldım dinlemiyorum dedim hiçbir belirti yok emin olun stres seviyesi yüksekken vücudunuz daha çok yıpranıyor kendinize bunu yapmayın 🌸
Cettochahubas Mrvnrsp bu konu hakkında bilgim yok ama bir kere bende de aynısı olmuştu reglimden iki hafta önce kahverengi akıntı gibi geldi sonra yine gününde regl olmuştum bir daha da olmadı bazen olabiliyor böyle durumlar önemli olan sık yaşanıyor olması
Kubusnn Silayuksel 3 şubatta görmüşsün evet daha erken ama 8 günde öğrenenlerde olmuş 10 günde öğrenenlerde bilemiyorum genelde 10 günde öğrenenler var hep
elifbsraaa1 Silayuksel canım ayın 4ünde çatlama olmuş o günden 14 gün say 18. Sen 14ünde bi test yap strese girme anca o güne rahme yerleşmiş olur ❤️
Yaprakunallar Silayuksel ayy aynısıyım suanda ben yaa belim sırtım çok kötü ağrıyor sabahları mide bulantısı yanmadı ve şişmesi öğleden sonra hafifliyor başım çatlıyor
Nasip-1 Sumhanim inşallah hepimizin gönlüne göre versin benimde var şuan inşallah dogru sonuçlar alırız
Nasip-1 Silayuksel bir saat öncesine kadar bende midemde kusma hissi yaşadım sınra kesildi yedigim şey mi dokundu acaba