Silayuksel Kızlar merhabalar bat 20 ama benim midem bulanıyor sürekli karnımı tam anlamıyla doyuramıyorum kasıklarım ağrıyor başım çatlıyor ve sürekli uyku halindeyin bu hamilelik belirtisimi yoksa ben psikolojik olarak kendi mi yoruyorum
elifbsraaa1 Silayuksel yumurtlama belirtileri de bazen böyle olabiliyor canım ❤️ daha 9 günün var bebek döllendiyse bile rahme 4 gün kala yerleşmeye başlıyor 🥰 hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlarla gelirsin
Yaprakunallar Silayuksel ayy aynısıyım suanda ben yaa belim sırtım çok kötü ağrıyor sabahları mide bulantısı yanmadı ve şişmesi öğleden sonra hafifliyor başım çatlıyor
Nasip-1 Silayuksel bir saat öncesine kadar bende midemde kusma hissi yaşadım sınra kesildi yedigim şey mi dokundu acaba
Kubusnn Silayuksel 3 şubatta görmüşsün evet daha erken ama 8 günde öğrenenlerde olmuş 10 günde öğrenenlerde bilemiyorum genelde 10 günde öğrenenler var hep
Silayuksel Bir de erken öğrenmek istiyorum genetik kan pıhtılaşması var hamile olduğumu ögrenip direk kan sulandırıcı kullanmam lazım
Girlinthesun Silayuksel ben de 2 şubatta pik gördüm değerlendirdik dün akşam kan testinde negatif çıktı bence bekle biraz daha canım bana buradaki kızlar erken daha dediler
PapatiA Silayuksel nolu evde önce kendin bebek aspirini kullanmaya başla önlem olarak her gün bi tane sonra bı kaç gün geçsin acile git kan ver 3güne bir ver en geç bir hafta çıkar sonuç kesin olarak
elifbsraaa1 Silayuksel canım ayın 4ünde çatlama olmuş o günden 14 gün say 18. Sen 14ünde bi test yap strese girme anca o güne rahme yerleşmiş olur ❤️
Girlinthesun Silayuksel benim de bat 22 gibi görünüyor bu arada seninle çok benzer o yüzden ben ettim sen etme negatif çıkarsa morali bozuluyor insanın
Silayuksel Girlinthesun evde test yapıyorum ama hiç bir çizgi yok ama daha 9 gün var burda bir tane kadın 10 gün varken ögrenmiş
Girlinthesun Silayuksel bence de bekle biraz dhatta dayanabilirsen 18ine kadar filan bekleyebilirsen iyi olur ben de evde bi daha erken gebelik yapmayı düşünüyorum kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var
Silayuksel Girlinthesun baş ağrısıyla mide bulantısından duramıyorum bende ve kasıklarım ara ara kasılıyor