Tuba2144 cauuv1 16 da kesin belli olur canım yanilma payida olmaz inşallah doğumlarımiz çok yakın ben büyük ihtimalle sezeryan olursam temmuz sonu Ağustos başı gelir hayirlisiyla
cauuv1 Tuba2144 insallah son 12 gün randevuma. Bende coook merak ediyorum bi oglum var kızım olsun isterim ama saglıklı olsun hiç önemli degil yakınmıs dogumlarımız😍
Tuba2144 asafmom-22 günümüz çok yakın vallahi inatçı senin bebiş biraz 😃inşallah gösterir bı dahakine😃 gönlünden geçen olsun💓
asafmom-22 Tuba2144 Evet biraz öyle gözüküyor hadi biri inat diğeri öyle olmasa gösterse bari 😁 Doktor tahmini kız dedi ama nasip 🥰🥰
Accountant Tuba2144 bir sonraki kontrolüm 16 haftalıkken cinsiyet partisi yapacağım ramazandan önce öğrenseydim iyiydi yaa böyle zor olacak 😕
Accountant Tuba2144 birde iftar hazırlamak var ondan öbür türlü börek çörek geçiştirecektim böyle başıma iş çıkacak 😂😂😂
Mineee5656 Tuba2144 11 haftalık doktor erkek gibi dedi iki hafta sonra gel belli olur dedi başka bi doktora gittim 12 haftalık belli değil dedi 24 te randevum var bakalım ne diyecekler yönlğmğz kızdan yana sağlıklı olsunlar da
2cocuk2kopek Mineee5656 11 de erkek dediyse erkektir 😅 benimde ilk hamilelik öyle oldu doktora sadece kaçıncı haftada öğrenecek diye sordum11+3 dü şak diye erkek dedi 😅
2cocuk2kopek Tuba2144 11 haftalığım 18-22 Ağustos arası olacak doğum sezaryenliyim🙈 cinsiyet belli değil bir oğlum var bunuda aşırı merak ediyorummm