2cocuk2kopek Mineee5656 11 de erkek dediyse erkektir 😅 benimde ilk hamilelik öyle oldu doktora sadece kaçıncı haftada öğrenecek diye sordum11+3 dü şak diye erkek dedi 😅
Mineee5656 2cocuk2kopek bence de canım biz çok kız istedik bir oğlum var bir kızım da olsun isterdik sağlıklı olsunlar da önemli olan o
Mineee5656 Tuba2144 bende hiç erkek hissi yok. Ama belli de olmuyor erkekte olabilir haftaya belli olur ztn
2cocuk2kopek Mineee5656 yaa bende aynı durumdayım 11 haftalık oldum tam 13 de gidicem bakalım benimde bir oğlum var bu ne olacak 🙈
Mineee5656 2cocuk2kopek peki sen ne hissediyorsun anneler hisseder diyorlar ben ilk gebelikte erkek olacağını çok hissetmiştim erkek oldu
Edadiyebirisi Tuba2144 şuan 12+4 iki gün önce gitmiştim ikili test de yaptık doktorum göremedi bacağını kapattığı için bizimki biraz nazlı çıktı haftaya tekrar gel belki o zaman gözürüz dedi çok heyecanlıyım bir an önce öğrenmek istiyorum 😂
BurcuNalbant16 Melekyeni arkadaşıma 16 ya kadar erkek dedi ayrıntılı da kız çıktı. Hatta pipi bile gösterdi doktor🤣
Biranneikibebe Annecanan merhaba bizim dün kontrol günümüzdü doktoruma gittim kız %80 çıkıntı yok bacak arası boş dedi baya inceledi sizde bir gelişme var mı 😊