Defnecicek Tuba2144 15 haftalık bugün gittim doktor karından göremedi istersen vajinal bakalım dedi kesin erkek diye söyledi Ağustos başı doğum inşallah
5_erkek_annesi Tuba2144 7 ağustos doğum çarşamba günü gittim 14 haftada yüzde 90 erkek dedi ama bilmiyorum içime kız gibi geliyor 😂 16 hafta’da bidaha sorucam
Tuba2144 5_erkek_annesi sor sor muhakkak 13+6 da gittim kız dedi bugün 14+6 hiç pipi çıkıntısı bile yok alışverişe başlayabilirsiniz dedi🤣
Tuba2144 5_erkek_annesi bide gitmeden çikolata ve karışık meyve suyu iç ben öyle yaptım iki seferde hareketliydi hoca hemen gördü
Defnecicek Tuba2144 öyle erkek kız diye bir isteğim yoktu ama içime hep erkek doğuyordu öyle de çıktı :)
5_erkek_annesi Tuba2144 yedimde benim bebek pek tembel teyzesi 😂bana mısın demiyor keyfinden ödün vermiyor karnımı salladı cihazla uğraştı zor bela gördü öyle uzanıyor bebiş bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da
GZzzsss Bugün 14 haftaya girdik 12. Haftada kıza benzettim ama net değil dedi bakalım artık beklemedeyiz birdahaki kontrolde belli olur sanıyorum yanılma olmazsa kız ama yanılma çok oluyormuş 🤣
GZzzsss Tuba2144 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💐 12. Haftada bana da kıza benziyor ama alışveriş yapma dedi kontrolüme de daha çok var değişir mi acaba 🤔
Tuba2144 GZzzsss genelde ilk söylenen doğruluk payı yüksek oluyor ne zaman gideceksin bı sonraki randevuya
GZzzsss Tuba2144 8 Mart ☺️ 17haftalık falan olacağız sanırım o zaman gösterir diye umut ediyorum erkek desem net değişmiyor ama kız dediklerim bazen değişebiliyor dedi 🫢
plajterligi Tuba2144 yaaa hayırlı olsun 😍😍😍 benimde doğum ağustos başı gözüküyor fetal dna ile öğrendik cinsiyeti erkek senesi yine bana denk geldi 😂 yarın kontrolum var 14+5 oluyor inş orda da görürüz
cauuv1 Tuba2144 en son 12 haftalıkken gittim doktora cinsiyet tahmini yapmadı hiç. Şimdi 14+2yim. Randevum 16. Haftada ögreniriz heralde. Benimde dogum 13 agustos gözüküyo ama sezeryan olcam 5 6 sı gibi gelir heralde
Tuba2144 cauuv1 16 da kesin belli olur canım yanilma payida olmaz inşallah doğumlarımiz çok yakın ben büyük ihtimalle sezeryan olursam temmuz sonu Ağustos başı gelir hayirlisiyla
asafmom-22 Tuba2144 Malesef bizimkilerde popoları dönük yatıyorlar belli etmediler iki seferdir bir dahakine iki paket çikolata yiyeceğim,11 Ağustos tahmini doğum deniyor bakalım 🥰🤰 😂
Tuba2144 asafmom-22 günümüz çok yakın vallahi inatçı senin bebiş biraz 😃inşallah gösterir bı dahakine😃 gönlünden geçen olsun💓
Accountant Tuba2144 bir sonraki kontrolüm 16 haftalıkken cinsiyet partisi yapacağım ramazandan önce öğrenseydim iyiydi yaa böyle zor olacak 😕