09Tugba_0909 Tuba2144 amin inşallah ya 8 haftalıkken burda cinsiyet tahmini yapanlara sordum bir kişi hariç gerisi kız dedi ama bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum aslında içimde erkek hissi çok vardı ama burda öyle diyince bi değişik oldum 🥰
Tuba2144 09Tugba_0909 ya valla burdakilere çok güvenme iki cinsiyeti var ya kızdır ya erkek sallıyor bazıları bana herkes erkek dedi 7 haftalıkken kontrolde doktor kız tahmin ediyorum dedi herkes kendini müneccim ilan etmiş🤣
Tgbkts Tuba2144 benimde dogum 5 agustos gorunuyor 🥰 12+5 de gittim %90 erkek dedi ama benim icimde bir kız hissi var haftaya carsamba gideceğim 16 haftalik oluyoruz o zaman bence netlesir ☺️
Mineee5656 Tgbkts Allah gönlünüze göre versin bna da haber verir misiniz doktor Bna da sizin gibi demişti benim 24 te kontrolüm var
09Tugba_0909 Tuba2144 evet öyle gerçekten kimi keseye göre kimi bebeğin sağ sol duruşuna göre yorum yapıyor anlamadım artık herşeyin hayırlısı olsun
Meri3535 Benim de 10 Ağustos tahmini doğum. Erkek dedi doktor yüzde 90 değişeceğini sanmıyorum. Haftaya kontrolde bakıcak tekrar 😊🧿
zeynep0112 Tuba2144 evet hemen belli ediyor ben daha küçük belli olmaz diye düşünüyordum ama bebişimiz pipisini gösterdi hemen 😂😂
GZzzsss Tuba2144 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💐 12. Haftada bana da kıza benziyor ama alışveriş yapma dedi kontrolüme de daha çok var değişir mi acaba 🤔
plajterligi Tuba2144 yaaa hayırlı olsun 😍😍😍 benimde doğum ağustos başı gözüküyor fetal dna ile öğrendik cinsiyeti erkek senesi yine bana denk geldi 😂 yarın kontrolum var 14+5 oluyor inş orda da görürüz