Peri_6161 Evet köpükmüş canım. Bende ilk kez kullandım. Normal krem gibi sandım ama, krem köpük karışımı birşey 😊
Rks034 lr bi network markasi içeriği kimyasal olabilir dikkat etmenizi tavsiye ederim
    Rks034 LR DOĞAL VE ZARARSIZ DEĞİL. Katkı madddesi var yazıyorda zaten üzerinde maddeler. Büyüklere satış yapıp ekmeğinizikazanmanız güzel ama bence bebeğinİze kullanmayn
    Elwing6 frei öl markası araştr oku daha iyisini bulamayacağını görürsün
    cavbella kanguru kesinlikle tavsiye ederim 4.ayda başladık kullanmaya nerdeyse 11 aylık olduk kullanmaya devam ediyoruz
      Buse1907 doktorunuz izin verdi mi acaba. Ben sorduğumda kimyasal yasak dedi ama cok zorlanıyorum
        Buse1907 çok teşekkür ederim canım normalde tercih etmem ama acil durumlar için süper 👍👍
          Papatyasever Set halinde ve setin içindekilerin fiyatlarını karşılaştırcam canım, setteki herşeyi almayı düşünüyorum. Bir de hametan var, sarı kutusunu almayı düşünüyorum. Mustela pişiği önlüyormuş ama olunca geçirmiyormuş. Hametanın iyileştirici özelliği varmış. O yüzden ikisini de almayı düşünüyorum.
            Ayazayaz Aynen canım. Hamilelikte önermiyorlar ama ben mecbur kaldım valla. Zaten son aya girdim, iki hafta sonra falan ağda yaptırmayı düşünüyorum, sonra hep ağdaya devam ederim herhalde. Ama ağdadan önce, gerçekten büyük kurtarıcı.