Atarlianne Buse1907 Doga_deniz teşekür ederim☺ şuan karñım ćıktı. En iyisi tüy dökücü krem olcak. En kısa sürede temizlik☺☺
erda Mom534545 hayır ben sadece alt üst pijama takımı aldım geçtiğimiz hafta istediğiniz gibi alabiliyorsunuz hatta tek gecelik tek sabahlıkta alabiliyorsunuz
erda Eminer ınstagram da jarpierre_outlet diye bir hesap hikayelerinde ve sayfada paylaşıyor her bedende her zaman ürün yok fakat şuan bile sabahlık ve gecelik ekru renginde 89 tl ben farklı bir renk istediğim için değerlendirmedim.
Buse1907 Atarlianne Rica ederim canım. Evet zararlı diyorlar ama, ben 3 seferdir kullanıyorum. Jiletle de ,kescem diye korkuyorum. Ağda da yaptırsam, doğumuma çıkmıcak. Ama spreyi sevdim, hem daha geç çıkıo hem daha dipten temizlio bende diğer kremlere göre.
Doga_deniz Atarlianne valla benim cildim aşırı hassaslaştığı için iki üç aydır kullanıyorum ağdaya göre de cidden pratik oluyo 👍🏻
Atarlianne Buse1907 Onun farklı ürünleri varmı acaba. Çeşit olarak. Hangi renk kullanıyosun. Kutusu hangi renk..
Zuhresule Buse1907 doktorunuz izin verdi mi acaba. Ben sorduğumda kimyasal yasak dedi ama cok zorlanıyorum
Buse1907 Atarlianne Var canım. Mavi ve pembe. Mavi hassas ciltler için, pembe normal ciltler için. Ben pembe aldım, mavi yoktu eczanede. Ama sorun yaşamadım. Bundan benim ki. https://www.hepsiburada.com/veet-tuy-dokucu-sprey-krem-normal-ciltler-150-ml-p-SGDEGVEETSPREY?magaza=Hepsiburada
Buse1907 Peri_6161 Evet köpükmüş canım. Bende ilk kez kullandım. Normal krem gibi sandım ama, krem köpük karışımı birşey 😊
Buse1907 Ayazayaz Ben kullanıyorum canım, zaten o yüzden aldım. Link atmıştım yukarıda, ikinci resimde de yazıyor bikini bölgesi diye.