Salmanc DeryaOguzhan yok hiç bi sıkıntı yaşamadım aziz bebeydi aldığım bazı şeyler 230₺ lik alışveriş ettm bu zamana kdr pazen örtü aldm 5li takım aldm bornoz takımı aldım aklıma gelenler
Guzz Salmanc dün baktım ben de ama cok cok ince geldi bilemedim , gerci kalında rahatsız eder degil mi?
Nur_mira Kızlar iyi akşamlar ben 27 haftalık hamileyim doğum mayısın ortasında inşallah.. henüz daha hiçbirşey almadım lütfen bana yardımcı olurmusunuz indirimli bildiğiniz yerleri paylasirmisiniz benimle?
Nur_mira Meralim09 hastane çıkışı, 5 li takımlar, tulumlar, citcitli badiler.. bi corap bile alamadım ya siz düşünün 😊
Zehramom Nur_mira cnm indirim sayfasında paylaşıyorlar takımlar indirime girdikçe orayı muhakkak takip et 🙂 alanlarda yorum yapıyor
Meralim09 Nur_mira instagramda en ucuz bebek market var canım ben ordan aldım yavaş yavaş istersen incele
Nur_mira Zehramom takip ediyorum tabikide ama orda böyle bir soru sormak istemedim malum kızıyorlar indirim dışında konuşulduğu zaman 😉
Nur_mira Meralim09 evet biliyorum o siteyi ama sanki orda olan bazı giysiler baska yerlerde daha ucuz gibi
Sura2 Nur_mira https://www.e-bebek.com/for-my-baby-alessa-kapusonlu-mont-p-17kforkmnt7851gul Bak canım buna mesela 😉
Nur_mira Meralim09 tamam teşekkür ederim siz yine indirimde olan bi yer görürseniz bana yada indirim postuna linkini birakirmisiniz 😊