Gulayse0233 Doga_deniz pp ne oluyor cam ne oluyor ? Ben de siparis verdim de şimdi tereddüt ettim . Hangisi iyi ki ?
Doga_deniz Gulayse0233 arkadaşlar da yazmış canım onlar plastik oluyo. Hesaplıya geliyo 4 biberon almış oluyosun ama cam değil
Buse1907 Meralim09 Ben sadece puset için alıcam alırsam, alamazsam ona benzer alt açma yaptırmıştım onu kullancam. Hem ikisine de uyar, en azından.
Tubi231089 https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/ebebek-for-my-baby-nino-patikli-sweatshirt-tek-alt-yenidogan-419029310 Kızlar bu takım elime ulaştı yaz bebeklerine olmaz almayın ama yeri kaliteli kış ve baharda giydirilir bedeni yenidoğan için bilginiz olsun
zalsac Mymio nun kuzulu 5’li takımı vardı 15 tl’ye ondan alıpta ürünü gelen var mı kızlar daha kargoya bile verilmemiş benimki
Poine İnstagram da hamilecarsim dan alışveriş yapan oldu mu? Yada uygun fiyata gecelik arıyorum bildiğiniz yer varsa önerisi alabilir miyim.
DeryaOguzhan Salmanc ilkim bebeden beğendiğim ürünler var ama bir türlü güvenip sipariş veremedim siz bir sıkıntı yaşadınız mı siparişinizde
Salmanc DeryaOguzhan yok hiç bi sıkıntı yaşamadım aziz bebeydi aldığım bazı şeyler 230₺ lik alışveriş ettm bu zamana kdr pazen örtü aldm 5li takım aldm bornoz takımı aldım aklıma gelenler
Guzz Bebek yorganını nerden aldınız? Ben hep kullandıgım marka olan yataştan almayı dusunuyorum. Kullanan ya da baska onerisi olan varsa yazabılır mı?🌺
Umrnkrhn [bilinmeyen] Merhaba ben de bugün aldım e bebekten avent cam 120 ml zaten 0-12 diyor bence ilk etapta yeterli büyük olmasına gerek yok diye düşünüyorum