Mrvekaya Busra280607 Canyon modeli ile yoyko markasi arasında kararsız kalmıştim aslında ama sizin bu söylediğiniz de güzel peki tek li mi satılıyor oto koltuğu ile Berabr mi
Busra280607 Mrvekaya puset ve port bebesıyle beraber satılıyor puset araba koltuguda oluyor e bebek sıtesınden bakıp yorumları okuyabılırsın alan herkes cok memnun
Mrvekaya EbruKeles genel de 36. Haftadan sonra yapıyorlar çatı muaynesini ben şuanda 37yim ve haftaya olucam. Ama dogumu tetikliyor mu bilmiyorum :)
EbruKeles Mrvekaya normal Doğumu tetikliyor diyorlar ama belli de olmaz kişiden ve doktora görene değişir bence
Limonannesi EbruKeles doktora göre değişiyor bence canım valla ben de korkuyordum ama dediğim gibi hala bekliyorum gelmiyor 😀
Hayalimibekliyorum Busra280607 canim sendekinin fotosunu atabilir misn nette bazen cok belli olmuyo ozellikle puset takili hali bide kapali haline atarsan cok sevinirim
Sevdaliza Freearc ev kendim jel mum hazırladım küçük pleksi kutulara doldurdum süsledim bide mantar tıpalı şişe aldım kolonya koyacağım içine bebek kokulu sonra çikolata ve baklava alıcaz
Busra280607 Emncvk resim basıl gönderyor bılmıyorum ebebek sitesine girerseniz arabaya bakabılırsınız
Defnenin_annesi EbruKeles ben 39 da oldum canım. Nst de sancı çıktığı için açılma var mı diye baktı doktorum. Ama bazı doktorlar da çatın normal doğum için uygun mu diye bakıyorlar.
oglumvebenn Sevdaliza merhaba, bunları hastane için mi hazırlıyorsunuz yoksa daha sonra Mevlüt için mi?
Eleven Sevdaliza nasıl hazırladınız jel mumları önceden böyle şeyler yapıyo muydunuz yoksa YouTube dan videolardan bakarak mı yaptınız