Taneminci SevalK memnunuz canım yeğenimin var annesi çalışıyor ben ordayım ben baktığım için biliyorum 🥰
SevalK oglumvebenn ben çarşıdan aldım internette atletler 35 tl çarşıda 30 südyen de 20 ama bilindik bir marka değil
oglumvebenn SevalK çok da kaliteli olmasını beklemiyorum zaten, olmazsa ben de toptancılardan falan bakayım☺️
Bjk1903 Mrvekaya peg perego. Biraz pahalı ama kaliteli ve kullanışlı. Book completo aldık daha bebek içine binmedi ama evde kullandık katladık almadan öncede çok araştırdık. Gayet güzel bi araba. Detayları çok iyi.
Yogurtlupilav Semrasem güzel görünüyor ama 4 ayda desteksiz oturamaz bebekler. Bu ana kucağını minimum 6 ay kullanırsınız. Bastona 1 yaşına yakın geçerim ben..
EzgiCafer Arkadaşlar sizce yeni doğan kıyafet aldım fazla almak istemiyorum bi kaç tanede 3 ay mı almalıyım 6 aymı almalıyım Temmuz’da doğumum bebek rahat etsin istiyorum 3 aylıklar küçük olur mu acaba
Sevdaliza EzgiCafer canım benimde Temmuz da Doğum var yenidoğan 6 zıbın aldım 3 tane 3 aylık aldım yenidoğan kıyafet olarak hastane çıkışlarını aldım tek diğerleri 0-3 aylık aldım yaz olacak tiril tiril giysin diye
Busra280607 Bebek arabası isteyenler e bebek baby plus mustang grı rengini aldım bugun geldı ınanılmaz hafıf gayet şık açılması kapanması sürüş keyfi çok güzel ve indirimde aldım indirim devam etmekte 900 tl travel sistem bebek araba isteyenler için tavsiyem uygun fiyat iyi kalite 😊
Mrvekaya Busra280607 Canyon modeli ile yoyko markasi arasında kararsız kalmıştim aslında ama sizin bu söylediğiniz de güzel peki tek li mi satılıyor oto koltuğu ile Berabr mi
Hayalimibekliyorum Busra280607 canim sendekinin fotosunu atabilir misn nette bazen cok belli olmuyo ozellikle puset takili hali bide kapali haline atarsan cok sevinirim
EbruKeles Arkadaşlar bir Şey soracaktım size çatı muaynesi Olan var mı çok şey duydum bir çok kişi diyor ki çatı muaynesi olduktan 2-3 gün sonra doğum başlıyor diyorlar siz ne düşünüyorsunuz ben şu an 33 haftalığım. Çatımızın normal doğuma uygun olup olmadığını anlamak için de bu muayeneyi olmamız gerekiyormuş kafam çok karışık
Limonannesi EbruKeles bence doguracagin varsa doguruyorsun 😀 36da yapıldı çatı muayenesi 39 oldum hiçbir şey yok hala bekliyorum malasef ☹️
Mrvekaya EbruKeles genel de 36. Haftadan sonra yapıyorlar çatı muaynesini ben şuanda 37yim ve haftaya olucam. Ama dogumu tetikliyor mu bilmiyorum :)
Defnenin_annesi EbruKeles ben 39 da oldum canım. Nst de sancı çıktığı için açılma var mı diye baktı doktorum. Ama bazı doktorlar da çatın normal doğum için uygun mu diye bakıyorlar.
EbruKeles Limonannesi Öyle mi gerçekten çok kişiden duydum peki neye göre Çarı muayenenin tarihini belirliyorlar
Limonannesi EbruKeles doktora göre değişiyor bence canım valla ben de korkuyordum ama dediğim gibi hala bekliyorum gelmiyor 😀