Modies mltmptk orta sert gibi çok yumuşacık değil. Ama hani dedim 2 3 pijama gitse birine de bununla idare ederim kanamamız falan olacak malum çok ta öyle pahalı birşeyler almak istemedim
Modies Nurdan87 merhabalar hastanede giyeyim diye aslında. Aldığım biraz açık renk iki tane daha alayım diyorum
tubasd Modies hayırlı olsun genelde önden düğmeli tavsiye ediyorlar rahat olurmu bunlar acaba emzirmek vs için baya uygunlar fiyatı
zeynephazalnisa Modies biri sine https://www.birissine.com/index.php?route=product/search&sort=p.price&order=ASC&search=Pijama+tak%C4%B1m%C4%B1 burada var I pijamaalardan 20 tl hemde ama kumas aynimi bilemem
Modies zeynephazalnisa bunlara da bakim bir. Benim hastane pijamam yok ta koyu renk bir iki tane alayım diyorum
oglumvebenn Sevdaliza merhaba, bunları hastane için mi hazırlıyorsunuz yoksa daha sonra Mevlüt için mi?
Sevdaliza oglumvebenn yok hastanede çikolata dağıtıcaz canım bide loğusa şerbeti verecek hastanemiz ben bunlaeı eve gelen misafirler için hazırladım
Eleven Sevdaliza nasıl hazırladınız jel mumları önceden böyle şeyler yapıyo muydunuz yoksa YouTube dan videolardan bakarak mı yaptınız
Sevdaliza Eleven YouTube dan izledim canım yoksa beceriksizin önde gideniyim hiç el becerim yok 😂 jel mum ve kutu hazır satılıyor ben ısıttım kutuya koydum süsledim
oglumvebenn Sevdaliza tamam canım teşekkürler , ben de hastanede fazla bi şey yapmayı düşünmüyorum, gereksiz gibi bir gün için☺️
Sevdaliza oglumvebenn bencede öyle Yani canım zaten hastaneye kim gelecek ki en yakın olan gelecek Yani o yüzden evde masa hazırlıcam işte
Dizman İnternetten tavşanlı tulumlardan alıp memnun kalan var mı kalitesi kumaşlı iyi olan dikişleri falan güzel olan varsa resim link atabilirmisiniz
Sevdaliza Eleven 50 pleksi kutuya 50 lira verdim bide 20 liralık mum aldım valla yarım kilo yeter dedi diye 20 liralık aldım meğerse 250 gram yetermiş yarısı duruyor evde
Gulenay Caglar1469 sada Hastanesi menemende özlem özbilen ,hatice ermin ve gökhan önal bunlar iyi dr lar bende oraya gidiyorum
Modies Masalfatma merhabalar ben M beden aldım şuan 23+3 hamileyim üst taraf large , alt taraf 38 beden hamile pantolonu giyiyorum. Dedim bana M beden olur 😂🙈 görüntü de olur gibi geldi