25agustos Dizman bilmiyorum canım annemin eski dikiş makinesi var bozuk onun yapılmasını bekliyorum 😒😊
SerminMutlu Yaser27 ben isimli yaptirdim heciyelik_sepet_supla sayfasından emzik zinciri ve dis kasiyici olarak 60 tl kargo dahil ödedim 🙏
Masalfatma Ben az once bi sitede gordum cok guzel bıyıklı dudaklı taşlı abartılı biraz ama çok güzeller bebecimo diye
EniseE Dnzdk e bebekpe gidip gözlemledim ılk once gayet guzel geldı bana bıde park yatakların çoğunun kalınlıgı aynı kraftın da ıyıydı ama o kdr para vermeye gerek duymadım 😊
hamish18 https://www.tekzen.com.tr/babydarling-sansa-bebek-odasi-beyaz-2817905 Tekzen den bebek odası alan var mı?
mltmptk Kızlar bebek arabası önerebilirmisiniz araba bagajımız küçük hem kullanışlı hemde yer kaplamayan birşey istiyorum
Modies mltmptk şuan yollardayız biz de arıyoruZ. Jole yi beğendim ebebekte 1300 tl canyon baktık rezalet alınmaz
Rrraaaiiinnn mltmptk ben jokerden chicco lite way 3 arabasını aldım hem yazlık baston tipi oluyor hem kışlık olarak ayağına gecelik polar ve yağmurluk veriyor fiyatı 850 idi şimdide o civarda olabilir bi bakin isterseniz yorumlari nette okudum guzeldi hep
oglumvebenn Kızlar bebek telsizi almayı düşünüyorum tutumlu anne den, ama marka konusunda kararsız kaldım, 250 tl den fazla olsun istemiyorum, hangi marka önerirsiniz kullananlar?
seymabyt oglumvebenn n11.com’dan Kablosuz Kameralı Bebek Telsizi Gece Görüşü Isı Ölçer Video Monit seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi’nde milyonlarca ürün, harika fiyatlarla! https://urun.n11.com/bebek-telsizi-ve-kamera/kablosuz-kamerali-bebek-telsizi-gece-gorusu-isi-olcer-video-monit-P211341533 ben bunu aldım oldukça iyi pahalı bilindik markalardaki bütün özellikler var incele bak istersen özelliklerine
Elwing6 Baby plus ev tipi ana kucagi kullanan var mi? Tiny lovelarda ikinci elleri 200 civari ama babyplus aynisi ve 300 falan sanirim.merak ettigim kullanisli oluyor mu?
Salmanc Elwing6 ben aldm her türlüsünü denedm ve çok kullanışlı olduğuna karar verdm birde arkadaşımda var 5.aydan sonra aşırı gıcırdama yaptı yaylardan mı bilmem o paraya etmeyeceğini düşündm baby plus 6in 1 aldm çek kampanyası da varken çok iyi oldu
Elwing6 Salmanc bittimi suan cek kampanyasi bende alayim.zaten ilk aylar yatarlar..oturma rahat olacak mi acaba kayma vs olur mu
Salmanc Elwing6 son günü bugün ama mama sandalyesi olarak bile kullanılıyor oturma yatma 6 özelliği var ben gerçekten beğendm kayma olmaz çünkü kemeri var içinde