Arkadaşlar yeni doğan çekimi için masal kahramanları kostümleri diken bi sayfa arıyorum yaptırdınız mı öndrebileceğiniz bi site var mı?
TAVSİYELEŞME POSTU💡
25agustos daha doğuramadan 😄 eşimin kız kardeşinden aldım o çok memnundu biraz ağır ama bakalım :)
Zuhresule güle güle kullan canım 😊🌷
Zuhresule tatlım çok güzel ama maalesef çok pahalı 😏
Masalfatma fiyatına sonradan baktim evet öyleymiş :)
mltmptk boyutu nasil bunun canim ben bimden aldim buyum baya olr mu
Zuhresule Sen nasıl bi bebek arabası aldın memnun musun ben daha almadimda araştırmadayım
Hayalimibekliyorum bugün sipariş verdim fileyi canım küvetide şoktan aldım ama olur gibime geliyo küvet aynı gbi
Arkadaslar park yatagin icine nasil bi yatak aldiniz ince mi kalin mi memnun kaldiginiz marka var mi?
Masalfatma bana eşimin kız kardeşi stokke xplory verdi kendi de cokcmemnundu daha kullanamadım ama çok rahat :) ama biraz pahalı ben olsam o parayı vermezdim yani 😁 arkadasim 4 baby active diye bi marka önermişti fiyatını bilmiyorum ama denemiştim onun bebeğiyle. çok çok kullanışlı tek hareketle kapaniyordu onu bi araştır istersen
Hanımlar Bebek bezi, ıslak mendili,emzik , biberon tarzı eşyaları hangi markadan aldınız acaba önerileriniz nelerdir 💐💐
mltmptk şoka gelen küveti aldıysanız eğer aldığınız file uyfu mu acaba. Bilgi verir misiniz
Zuhresule tamam canım çok sağol 😘
Tubish8709 fileyi bugün istettim henüz gelmedi canım
Merhaba bana Babylon kameralı önerebilir misiniz 😊