Dizman Merhaba arkadaslar babynest ini kendi yapan var mi acaba yapanlar resim atabilirler mi ben de yapmak istiyorum ama yapabilirmiyim bilemedim
Sevdaliza Dizman dikiş makinesi lazım canım benim yakın arkadaşım elde dikmeye çalıştı olmadı yani dikiş makinesi şart gibi
Dizman 25agustos YouTube ta izledim bi kaç tane zor değil ama yine de yapabilirmiyim diye düşünüyo insan ☺️
Rafiye07 Kızlar emzirme minderi gerekli mi sizce?Oğlumda öyle bişey yoktu(8sene önce)😁Kullanışlı oluyorsa ben de alayım.
Yogurtlupilav Rafiye07 oğlum 3 aylık oldu, her gün istisnasız en çok kullandığım gereç diyebilirim. Çok büyük rahatlık. Geçen hafta mamaya başlamak durumunda kaldık, biberonla mamayı bile emzirme yastığında veriyorum. Verdiğim her kuruş helal olsun.
SerminMutlu Rafiye07 cok memnunum bebis henüz doğmadı ama suan yatarken kendim icin kullaniyorum umarim bebis icinde memnun kalırım 39.90a e bebekten almistim🙏🐣
Dizman Sevdaliza kalıbı yaptırdıktan sonra terziye götürülebilir benim de dikiş makinem YÖK öyle yapmayı düşünüyorum ben nevresim takımını falan da kumaş alıp diktirecegim birbirine uygun olsun diye yapmak istiyorum bakalım umarım güzel olur
Hayalimibekliyorum https://instagram.com/bebecimo?utm_source=ig_profile_share&igshid=1vyromv6vg25m burdan alisveris yapan varmi kislar
25agustos Dizman kolaydır ya bişeyi yok aslında emzirme yastığıyla yenidoğan için ortası çukur yastıklar oluyor ya ondan da yapmayı düşünüyorum olacak mı bakalım
hamish18 Momymomy41 Momymomy41 biz bugün baktik ben begenmedim babyplua i çok ucuz malzemelerden yapilmis dandik kumasi günesden bile korumuyor.... ebebek in kendi ürünüymüs...satıcı bile tavsiye etmem dedi
25agustos Dizman bilmiyorum canım annemin eski dikiş makinesi var bozuk onun yapılmasını bekliyorum 😒😊
Yogurtlupilav Atess1 yenidoğan için montessoriyi çok gereksiz buluyorum ben. Zaten 6. Aya kadar emekleme dahi söz konusu değil. Sürekli kucakla yatırıyorsun yerine, neden yere yakın yatak alasın ki? Bel kalmaz insanda...