TAVSİYELEŞME POSTU💡
baykuskiz tutmayan bebek tutmuyor ya bizim yegen hic almadi mesela ne biberon ne emzik :))
SerminMutlu kaç günde geldi acaba ?
Havuc pantolon düşünüyorum hamile pantolonu yerine beli lastikli ya rahat olur mu acaba kullanan var mı hamilelğinde Havuc pantolon
SerminMutlu benim ikki öyleydi ıns abisine çekmez o konuda 😂 meme emzik olunca hayat cok zorladığı maalesef.
Bebegimcanimm valla Canım benim pantolonlar havuç pantolon hiçbir yerinde sıkıntı Yok ama beli haftaya olmayacak gibi sıkıyor artık tabi 36 beden bende 23+4 haftalığım büyük alırsan olabilir ama oda göbeğin ortasında durur yukarı çeksen bile en azından hamile pantolonunu yukarı çekebiliyorsun tamamen
Kokusuz ve içeriği temiz bebek deterjan tanivsiyeniz varmı
baykuskiz ins. Bu tutar ozaman 😂
Fatmakrt benimki 15 gunde geldi canim erken geldi yani ama herkesinki oylemi gelir bilmiyorum tabiki
Merveklcars ben baby&me aldım mavi kapaklı kokusu çok ferahtı. Öyle ahır bi kokusu yok çok pahalı da değil hem bakın isterseniz 😊
Merveklcars dalan roxy alacagim ben istersen arastir muhendisoglunun arastirdigi bir ürün
Kızlar h&m de yeni üyelik yapıldığında indirim nasıl uygulanıyor satın almayi tamamladı deyince mi ?
Deletedmom197 fiyatını unuttm ama yeri güzel
Alışverişle alakalı değil ama hanımlar oğlumun bebeklik kıyafetlerini doğacak kızım içinde kullanmayı düşünüyorum ama hepsinde sarı lekeler oluşmuş yıkadım ama çıkmamış ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Kızlar bu English home da indirime giren bebe battaniyesini alan var mı beğendiniz mi?
SerminMutlu kokusuz mu?
Kubracelik pazar günü sipariş verdim az önce geldi beklediğimden güzel fakat ben çizgili desenli almıştım çizgileri turuncu sanıp ama biraz pembe gibiymiş bebeğim erkek ona göre dikkat etmelisin☺️
depeend alacaklara tavsiyem mutlaka büyük boy alın aşırı aşırı zayıf değilseniz orta boy adım 62 kiloyum şuan ve çok dar geldi sıkıştırıyo kesinlikle
Merveklcars ayy gerçekten mi bende çizgili olandan sipariş veririm benimde bebegim erkek🥴