Kızlar elimde lohusa pijama takımı var m beden altlı üstlğ takım altı pembe renk üstü uzun kollu flamingolu göğüs kısımlarının yanlarında çıtçıtları var kolay acıması için lcw hediye geldi etiketi üzerinde isteyen olursa 35tlden göndereyim
    Kızlar civilden sleepy nin merhaba bebek seti çok iyi içinde 1 nu 40 lı bez 2 nu 40 ki bez 4 ıslak mendil 10 alt açma ve 50tl bilginiz olsun çok iyi geldi ayrca indirim için attığım 10 tlye zıbın lar ve pijama üstü de çok iyi geldi indirim yerine linkini atmıştım bakabilirsiniz ihtiyacı olan
    denizoktay ben sonunda aldım arabayı. Milyon tane araba araştırdım gidip hiç bakmadığım bir model aldım 🙈 kanz proxima. Kapanışı falan çok güzel bi bakın derim.
    magi civilde vista 809 lira idi dün bir bakın
    • magi bunu yanıtladı.
    • dndn bunu beğendi.
      Kızlar anne kucağı aldınız mı? Ebebebkte karaft ürünleri indirime girecek orda varmıydı alan varmı?
        YsmnYsn dediğiniz araba travel diye geçiyor ama baston gibi değil :/ kafam çok karışık aneeeyyy😂
          Sura2 aparatı var mıydı sizin bebek arabası işin askısı falan ve link atar mısınız?
            Kızlar dependten kaç paket almak gerekir sizce
            Cuk kalın olcağını düşünmüyorum ☺️ Odanın sıcaklığına göre kat kat giydirilmezse bebek sadece bu tulum o mevsimde iyi olur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❣️
            Kızlar internetten pazen battaniye alabileceğim güvenilir bi site biliyor musun fazla pahalı olmayan. Bugun e bebekten baktım 40 liraydı açıkçası bana çok pahalı geldi🥴