Modies [silindi] bize gösterdikleri eskidir belki yahu. Böyle hediyenin kötüsü olur mu. Ellerine sağlık. biz valla letgo dan ikinci el almaya karar verdik.
[silindi] Modies valla foto attı sağolsun hoş görünüyordu sağolsun almış tabi ki iyisi kötüsü demem maksat aldığı para boşa gitmesin inşallah şanslı çıkarım hayırlısıyla doğur sen de inşallah 😍
mimaranne Elwing6 ikiside iyi aslinda gümüşler avente göre bi tık pahalı eğer kısıtlı bütçeniz yoksa gümüş alın derim😊
EniseE Dnzdk e bebekpe gidip gözlemledim ılk once gayet guzel geldı bana bıde park yatakların çoğunun kalınlıgı aynı kraftın da ıyıydı ama o kdr para vermeye gerek duymadım 😊
zeynephazalnisa Modies surusu falan cok iyi geldi denedimde. tekerlekler evet buyuk ama bizim araba doblo sigar nasilsa diye dusundum aldik artik gittigi yere kadar
zeynephazalnisa [silindi] guzel ya cok kotu degil en azindan beneto markadan iyimis yorumlara a falan baktim ama
[silindi] zeynephazalnisa ben şuan bakmaya korktum hayırlısı ne diyelim almış bir kere değiştir diyemem
Modies [silindi] ya valla çok özür dilerim gönül bulandırmadım inşallah patavatsız gibi oldu ama kusura bakmayın
Merveyarali zeynephazalnisa canim mevlidhane ankara hacibayramda bir dukkan sahibinin sayfasi birkaç kere gittim ve güvenilir ben de ordan yaptiracağim
Salmanc Merveyarali instagramda mevlid_hane olarak mı yazıyor güvenilirse gittinizse bende bakmak isterim ihtiyacm da var
Merveyarali [silindi] ben aldım henüz kullanmadim ama çok memnunum sürüşü rahat iskeleti sağlam bence ilerde allah nasip ederse bütün çocuklarımı büyütür diyorum
[silindi] Merveyarali hadi inşallahcanım abimin eşi çok akıllı kadındır o bilir böyle şeyleri ama yapacak bir şey yok hediye sonuçta 😂
Merveyarali [silindi] hayirli olsun canm bana da annemlern hediyesi ama ben çok sevdim kendim alsam bu kadar sevmezdm heralde 😀 1500tl olanlardan bi farki yok ben cok arastrdm arabayi önceden😊
Merveyarali Salmanc aynen canim https://instagram.com/mevlid_hane?utm_source=ig_profile_share&igshid=1df7y6tapqijl bu sayfa dedigim
SerminMutlu Yaser27 ındirim kovalayın nerdeyse bu fiyatın yarısına aldim indirimlerle vaktiniz var ise tabiki.🙏🌹