BurcuY çok teşekkür ederim hepimizin insallah :) askılar ebebek ve ikea. İkeaninkiler su an indirimde hatta
elifff26 aldığım aile 4 buçuk yaşına kadar kullanmış :) öndeki korkuluğu çıkıyor
    Bende 60×120 besik baktım kararsız kaldım 4 yasa kadar kullanılır mi die
    Tubi231089 İndirimi bekleyemem 4 haftam kaldı az önce aldım artık civilden sağol canım 😊
    Tecrübeli annelerimizz merhaba. Dün doktora gittim 4+2 haftalıkmış ve kesemi gördük. Kesemin boyutu 2.2 mm normal mi sizce?
    Kızlar baby2go spring model bebek arabası düşünüyorum sizce nasıl ???
    Zuhresule
    Çok güzel odasıda gerçekten maşallah güzel günleriniz olsun
    Sağlıkla büyüsün inşallah
    Ben daha çok dönence tarzı birşey yapıb asmak istiyorumda o yüzden sordum demiri çok teşekkür ederin
    Merhaba kislar bebek odasi icin duvar kagidi alan varmi internetten bide isikli isimli panolardan yapan varmi guvenilir siteden yaptiran
      Zuhresule bu stickerler cikartirken duvarda iz birakiyomu acaba biz kiradayizda duvara bi zarar vermiyosa cikartirken boya falan sokulmuyoda bende yapmayi dusunuyorum
        Drycgds biz de kiradayız üstüne fön tuttum internette gormuştum kolaylıkla çıktı ama boya plastik boya olduğu için olabilir 🤔 bi denemek lazım tabi
        Zuhresule maşallah çok güzel olmuş hayırlısı ile ben daha başındayım hamileliğin inş. Oda düzenleme zamanlarimizda gelir:) heyecanla bekliyorum. Kıyafetleri açıkta toz olması vb zor olmayacak mı aklıma takıldı :) ve duvar panosu astığımız resimler çok modern bi hava katmış gerçekten güzel olmuş saglicakla bebisiniz uyuşun büyüsün bu odada ins.