Doga_deniz benim attigiminda tavana yildiz yansimasi var bide ay seklinde olan kismi yaniyo o hosuma gitti sadece 1 turkce ninni var digerleri mozart falan toplam 4 tane hosuma gitti 🙂
DrElf müslinlerinizin yeri nasıl acaba, çok inçe olanlardan mı
    Nursenn23 karacadan aldık çok tatlı bi şey desenini çok sevdiğim için aldım ama daha yıkamadım yeri nasıl bilmiyorum 🤗 Nevresim takımı 2 yastık yorgan 2 de kenar koruma çıkıyo içinden ben bi de aynı desenden kalın battaniyesini alıp takım yaptım karacanın sitesinde modelleri de var oraya bakabilirsin 😊
      Nursenn23 ben yatasinkini aldim indirimdeydi 230a aldik nevresim korumaliklar yorgan yastik kilifi carsaf var icinde birde aldigim besikle hediye geldi besik almadiysaniz hediye veriyor bazi yerler billginize🤗
        n 11 de 34 tl ye battaniye vardi bugun geldi cok guzel rengi falan begendim fiyat ta uygun Almak iaterseniz bakin
          Merhaba ben 18hafta 5günlük hamileyim ama hala hiç kilo almadım ve göbeğimde cok az cıktı bu normalmidir
            Kakarsu2 inçe değil , aşırı kalın da değiş iyi yani
            5152 aynisini aldim canim zaten yeni doğduğunda falan cok yaticak iyice hareketlenince kullanamicam bile o yüzden bunu tercih ettim zaten ilk bebek oldugu icin gözümüz üzerinde olucak ☺☺
            • 5152 bunu yanıtladı.
            • 5152 bunu beğendi.
              SerminMutlu beşik aldım çilekten ama üzerinde nevresim baya pahalı geldi 2 tane alacam şimdi yedekte bulunsun diye Baltık kaç yere ama iyi güzel bulmadım
                Batrab doktorunla gorussen daha güzel bilgi verir ama iç karnın büyük olabilir benim de çok az cikmisti
                Şuan 28 oldum hala daha o kadar büyük değil ama bebeğin durumu gayet iyi
                Yani karninla pek ilgisi yok diyebilirim bünye meselesi
                Batrab cnm bb 32 haftaligim karnim yok kimse hamile oldugumu anlamiyo ailem uzak bugun görüntülü konustk annem.niye karnin yok diyo ic karnim geniş sanirim.bebegin kilosu falanda iyi daha rahat karnin cikmamasi takma kafana
                Batrab normal Canım 23 haftadan sonra kilo almaya başladım 28+1 haftalığım 4 kilo aldım
                Aslannnn. Anladm canm nasil kalitesi faln kullanisli mi bizimde ilk bebek :)