Doga_deniz benim attigiminda tavana yildiz yansimasi var bide ay seklinde olan kismi yaniyo o hosuma gitti sadece 1 turkce ninni var digerleri mozart falan toplam 4 tane hosuma gitti 🙂
TAVSİYELEŞME POSTU💡
BurcuY bu kopekcik. Benim dedigim mutlu düşlerdi onda yok 🙂
Zuleyhagunes anladım canım ☺️
Uyku seti almak istiyorum da alıp da memnun kaldığınız var mı
Nursenn23 karacadan aldık çok tatlı bi şey desenini çok sevdiğim için aldım ama daha yıkamadım yeri nasıl bilmiyorum 🤗 Nevresim takımı 2 yastık yorgan 2 de kenar koruma çıkıyo içinden ben bi de aynı desenden kalın battaniyesini alıp takım yaptım karacanın sitesinde modelleri de var oraya bakabilirsin 😊
Nursenn23 ben yatasinkini aldim indirimdeydi 230a aldik nevresim korumaliklar yorgan yastik kilifi carsaf var icinde birde aldigim besikle hediye geldi besik almadiysaniz hediye veriyor bazi yerler billginize🤗
n 11 de 34 tl ye battaniye vardi bugun geldi cok guzel rengi falan begendim fiyat ta uygun Almak iaterseniz bakin
Merhaba ben 18hafta 5günlük hamileyim ama hala hiç kilo almadım ve göbeğimde cok az cıktı bu normalmidir
SerminMutlu beşik aldım çilekten ama üzerinde nevresim baya pahalı geldi 2 tane alacam şimdi yedekte bulunsun diye Baltık kaç yere ama iyi güzel bulmadım
Doga_deniz acaba indirim devam ediyor mu bakayım Bi saol canım
zeynephazalnisa merhaba acaba linki atabilir misiniz
Nesli9415 uygulama indirdigim için link atamiyorum ama hello city li bebek battaniye yazin cikar
Nursenn23 ben altın Başak almıştım hala kullanıyorum bence çok güzel