BurcuY Zuhresule çok sade ve şık olmuş ya çok beğendim sağlıkla büyüsün inşşalla kuzu odasında 😍❤️ Çok güzel dizayn etmişsin valla ❤️ Çok şey sordum ama biri daha sorcam 🙊 ahşap askılarını nerden ve kaça aldın acaba
Zuhresule BurcuY çok teşekkür ederim hepimizin insallah :) askılar ebebek ve ikea. İkeaninkiler su an indirimde hatta
Elwing6 Zuhresule besik ve sifonyer ikea sanirim bende oyle yapacagim birde su tablolar cok hosuma gidiyor siz mi yaptiniz nerden icindekiler acaba :)
Ecenazz Tecrübeli annelerimizz merhaba. Dün doktora gittim 4+2 haftalıkmış ve kesemi gördük. Kesemin boyutu 2.2 mm normal mi sizce?
Drycgds Zuhresule bu stickerler cikartirken duvarda iz birakiyomu acaba biz kiradayizda duvara bi zarar vermiyosa cikartirken boya falan sokulmuyoda bende yapmayi dusunuyorum
Ss94 Zuhresule Çok güzel odasıda gerçekten maşallah güzel günleriniz olsun Sağlıkla büyüsün inşallah Ben daha çok dönence tarzı birşey yapıb asmak istiyorumda o yüzden sordum demiri çok teşekkür ederin
Hayalimibekliyorum Merhaba kislar bebek odasi icin duvar kagidi alan varmi internetten bide isikli isimli panolardan yapan varmi guvenilir siteden yaptiran
Gebeanna Hayalimibekliyorum merhaba @sosyetegelin bakmanızı tavsiye ederim güvenilir ve gayet kaliteli ürünleri
Zuhresule Drycgds biz de kiradayız üstüne fön tuttum internette gormuştum kolaylıkla çıktı ama boya plastik boya olduğu için olabilir 🤔 bi denemek lazım tabi