Kelebek90 ben yine kendi kirli sepetimi kullanıcam ama bizim eşyalarla karışmaması için ağzı büzgülü torba tarzı bişey dikmeyi düşünüyorum yada bulursam alırım
dml33 evet gördüm sonradan senin aldığını canım güle güle kullan inşallah sağlıklı günlerde
    Zuhresule bende sipariş vereceğim yalnız yorumlarda sahtekar vs çok yazılar var, bu ürünün link olduğuna emin misiniz, birde teslimat 22 nisan yazıyor
      Kelebek90 siparişlerimden link kopyaladım direk. Dolandırıcılık olursa da para iadesi yapıyor zaten ki bana geldi gayet de güzel :)
      Elwing6 suan hepsi burada da anne bebek cantasi 130 liraya düşmüş bende az önce aldım indirimin bitmesine iki saat var
      Arkadaşlar lohusa tacı terliği, isimli hastane çıkışı, doğumdan sonra hediyelik magnet vs yaptırmak istiyorum sizlerin daha önce yaptırıp memnun kaldığı yerleri paylaşabilir misiniz ?
        DeryaOguzhan e bebekte tek çeşit terlik ve taç 40₺ idi bugün gördm girip bakın beğenirseniz. Civilde de bir sürü model gördm mağazada instagramda ilkim bebe atölyesi