Bat 2 Şubat ama hala olmadım en son cumartesi test yaptım negatifti yarın sabah tekrar yapmayı düşünüyorum varsa çıkar mı yoksa çıkmaz mı sizce kızlar

A_nuur19 yarın sabah tekrar yapin test varsa çıkar büyük ihtimalle. Hep gecikme yaşıyorsaniz bir doktora gözükmenizde fayda var eğer negatif çıkarsa..

ertonunannesi23 Teşekkür ederim canım. Yapmadım yine negatif çıkacak kesin diye 🥺 kafayı yiyeceğim ya

@“A_nuur19”#p35703435tabi siz bilirsiniz ama varsa da öğrenmiş olursunuz bence baya geçmiş

ertonunannesi23 ama cumartesi yoktu pozitife dönmez diye düşünüyorum 🥺İçimden yapmak gelmedi artık negatifi görmekten yoruldum inan

Kızlar kimse yok mu niye yazmıyorsunuz

A_nuur19 geç döllenme olduysa çıkar mutlaka yapın benim de sizinle aynıydı konusmustuk

A_nuur19 canım içinde kalmasın yap bir tane daha benim yaptığım her ay testleri görseydin sen kafayı yemissin derdin o derece yani şimdi çok şükür 7+4 haftalık olduk

Tubamrt evet canım ama cesaret edemedim ya kesin yine negatif yoruldum cidden ne yapacağımı şaştım yol gösterin bana 🥺

Edizhr Bende bu ay çok yaptım valla ama negatif tekrar yapcam tekrar aynı şeyi görcem valla zor ya 🥺

Birde test de 1 gün bile fark eder mi sizce mesela bı günde bile silik olma belli olma şansı var mı

A_nuur19 gerçekten sabır gerektiren bir yol rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah canım gönlüne göre versin 🤲🏻🥰🥹

A_nuur19 bat 3 Şubatti canım testlerim gayet iyi çıktı çizgiler ikiside belliydi betam en son 6000lerdeydi bence varsa muhakkak çıkar 🙏🏻

Birde aklıma ne geldi kızlar adetten 1 haffta önce akıntım var diyodum hatta buraya da yazmıştım belki de o zman ben yumurtlama gördüm çünkü çok akıntım vardı belki de o zman tuttu o yüzden test de çıkmıyor olabilir mi