Bat 2 Şubat ama hala olmadım en son cumartesi test yaptım negatifti yarın sabah tekrar yapmayı düşünüyorum varsa çıkar mı yoksa çıkmaz mı sizce kızlar
Kızlar test bakar mısınız
A_nuur19 yarın sabah tekrar yapin test varsa çıkar büyük ihtimalle. Hep gecikme yaşıyorsaniz bir doktora gözükmenizde fayda var eğer negatif çıkarsa..
ertonunannesi23 Yarın sabah yapmayı düşünüyorum bakalım. Pcos var ondan dolayı gecikme oluyor canım inşallah vardır ya
A_nuur19 inşallah dualarım seninle❤️
ertonunannesi23 Teşekkür ederim canım. Yapmadım yine negatif çıkacak kesin diye 🥺 kafayı yiyeceğim ya
@“A_nuur19”#p35703435tabi siz bilirsiniz ama varsa da öğrenmiş olursunuz bence baya geçmiş
ertonunannesi23 ama cumartesi yoktu pozitife dönmez diye düşünüyorum 🥺İçimden yapmak gelmedi artık negatifi görmekten yoruldum inan
Kızlar kimse yok mu niye yazmıyorsunuz
⬆️⬆️
Birde test de 1 gün bile fark eder mi sizce mesela bı günde bile silik olma belli olma şansı var mı
A_nuur19 tabiki var ben birgün önce yaptm negatif ertesi gün ilk idrarla yaptım baya silikti
Annekuzusu06666 ben en son cumartesi yaptım o zaman varsa çıkar yarın flaan yapayım artık
Birde aklıma ne geldi kızlar adetten 1 haffta önce akıntım var diyodum hatta buraya da yazmıştım belki de o zman ben yumurtlama gördüm çünkü çok akıntım vardı belki de o zman tuttu o yüzden test de çıkmıyor olabilir mi