EsoMom_ Asyam4316 bende öyle yalancı pozitif çok yaşadım hem kasette hem erkende burda eczanede sadece onlar satılıyor yine çift çizdi korkuyor insan yine ya anlayabiliyorum valla seni
GamzeAkcagul Şüphelendiğim zaman üstteki testten alıp yapmıştım, benimde böyle silik çıkmıştı gecikmem olmasına rağmen. Şimdi 36+5 haftalığız 🍀 en iyi sonuç kan tabiki 💖
Asyam4316 EsoMom_ aynen bende ılk defa yaşıyorum ama artımette ılk defa aldım test eczanede bu varmış deneyen dedım hem erken hem normal aldım ıkısındede çıktı erkende silik çıktı normalde çok net bellı oldu kafam karıştı
EsoMom_ Asyam4316 bende silin çıktı erken test ama kırmızı renk ince çizdi diğerleri gölge oluyordu yalancı olanlar bendeki ilk kez böyle belirgin çıktı ilk dakika da ister istemez kapılıyor ya https://mutluresim.com/image/IMG-7386.1dOl3r
Asyam4316 EsoMom_ benımde erken gebelık böyle çıktı normal gebelık kırmızı çıktı anlamadım erken gebelıkte kırmızı ince çizgi
EsoMom_ Asyam4316 yarın sabah kam vericem çarşamba cıkar sonuç beklemedeyim yarın bir erken bi kaset yapıcam tekrar bakalım
Artnmamaaaa1 Asyam4316 benim belkide daha silikti kan vermiştim 429 çıkmıştı 🥰 inşallah çıkar sende de ☺️ ki ben çok yalancı pozitif görmüştüm farklı marka testlerde bu da öyle olacak sanmıştım
Asyam4316 Artnmamaaaa1 işte bende Burdakii yorumları gördükçe kımısı sakın almayın yalancı sonuç veriyor yazmış inanamadım bi başka test olsaydı berkı gönlüm razı olurdu suan tereddütteyim 🙂