Asyam4316 Artnmamaaaa1 işte bende Burdakii yorumları gördükçe kımısı sakın almayın yalancı sonuç veriyor yazmış inanamadım bi başka test olsaydı berkı gönlüm razı olurdu suan tereddütteyim 🙂
EsoMom_ Asyam4316 yarın tekrar test yapınca haber veririm sende kan verirsen sınıf çıkarsa haber ver mutlaka 😇😇
Glr_grz  kızlar bnmde artimet dünde yapmıştım bundan daha silikti bugün yaptığımda ilk 5 dk böyle çıktı varımdır sizce
Blgnnnnn Glr_grz benimde başıma geldi canım artimed aldim silik çıktı hemen kan verdim negatif yalancı pozitif çıkartıyor maalesef
Glr_grz Kaset test yaptım bebetime onlarda hiç çıkmadı adetim 1 gün var sizce 3 testinde silik çıkması normal mi
Minik_04 MelodyFairy Ben iki kez kaset test yaptım 10 gün önce hangi markaydi hatirlamiyorum ama bi tanesi gozle gorulur bi sekildeydi 2. çizgisi digeri azdı 2 ayrı zamanda kan testi verdim ikisi de negatif cikti🥺
MelodyFairy Minik_04 olabilir her testin yanılma payı olabilir . Ama ben bu markanın kaset testinde hiç yanılmadım kendi tecrübemi aktardım sadece erken gebeliğinde yalancı pozitif gördüm
Minik_04 Asyam4316 anında çikan cizgiler genelde pozitif oluyo sonradan cikarsa negatif ama insallah hamilesindir🤲
EsoMom_ Asyam4316 ben tekrar yaptım yarını bekleyemedim valla https://mutluresim.com/image/IMG-7403.1dWwcE
Asyam4316 Minik_04 erken gebelikte ince kırmızlık var alttık normalde kırmızı olmuş degısık anlamadım ya kafam karışık zaten ıcımden ınanasım gelmıyor bu teste yorumu kötü olduğu ıcın testın baska test olsa kesın vardır derdim