ynzl Giziyaslan çok teşekkür ederim yorumunuz için 🌸 Çevremde hiç o doktora giden olmadığı için ben de burada sizlerde bilgi almaya çalışıyorum 🙏🏼 Kaçıncı haftadasınız acaba ❤️
Ceycey22 Fatma027 gittim de hesna pınar hanıma gittim baya memnun kaldım paket aldım ondan ama normal doğum olmayacak benim büyük ihtimalle
Ceycey22 Fatma027 ben şeker hastasıyım bir de öncesinde de sezeryan olunca riske atmak istemiyorum dedi yani denemek isterdim normal doğum ama riske tabi ki bende atmak istemem
Mamacita_1 Balbebek012 keşke ben de değiştirseydim zamanında. Neyseki ben de çocuğum da sağlıklıyız tek tesellim bu🙏🏻
Fatma027 Ceycey22 Hımm, anladım canım. Sezer hanımı neden tercih etmedin bir sebebi mi var. Yada bu gittiğin doktoru neden tercih ettin. Sezeryanda eli mi hafif onları mı araştırdın
Ceycey22 Fatma027 sezer hanım paket doğumuna dahil değilmiş öyle söyledir paket yaptım ben o yüzden bu doktoru tercih ettim güler yüzlü anlayışlı anlaşabildiğim birisi oldu
Ceycey22 aycn_aycn00 ben 3 aylık paket yaptım 7. Ayın sonundayım içinden işte bu diyetisyen psikolog vs çıkarttırdım 55 li bişey tutmuştum yanlış hatırlamıyorsam 3 kontrol 5 nst bir de işte doğum sonrası bebek için kontroller vs var
ynzl Ceycey22 aa ben Sezer hanıma gidiyorum ama pakete dahil olmadığını bilmiyordum. Henüz kesin kararlı olmadığım için paket almamıştım ama düşünüyordum ben de
ynzl Ceycey22 ben de karar verince sorarım artık kısmet 😂😂 hastanede yenidoğan yoğun bakımı var mıymış bu arada ben henüz onu da sormadım
Ceycey22 ynzl bende sormadım ama medical parklar tam teşekküllü hastane hepsi vardır yani Allah lazım etmesin 😅
ynzl Ceycey22 amin tabii orası öyle ama kimle konuşsam hastane imkanlarını iyi araştır doktordan bile önemli diyorlar. Öğrenirsem birbirimize söyleyelim ❤️