ynzl Ceycey22 amin tabii orası öyle ama kimle konuşsam hastane imkanlarını iyi araştır doktordan bile önemli diyorlar. Öğrenirsem birbirimize söyleyelim ❤️
umuthepvarrrr Balbebek012 şimdi muayene 2000₺ olmuş doğum ücretinede zam gelmişmidir acaba telefonda fiyat bilgiside vermiyorlar
ynzl Software siz orada mı doğum yaptınız peki memnun kaldınız mı 🌸🌸 Bir de Medical Park adana değil dimi seyhan için soruyorum ben
Balbebek012 umuthepvarrrr önceden telefonda bilgi veriyorlaedı ya demek ki değişmiş bilgim olursa yazarım aslında post yazarsanız illa bilen vardır yazar
ynzl Balbebek012 sizin doktorunuz Sezer Hanım mıydı doğru mu hatırlıyorum acaba? Size yazmıştım bi ara aslında memnun kalmış mıydınız diye ama görmemiştiniz diye hatırladım :(
umuthepvarrrr Balbebek012 nasıl yazılıyor bilmiyorum genel olarak geçen seneki fiyatı biliyor herkes galiba güncel fiyat öğrenen yok
Software ynzl sitesinde 2500 diyor ya sürekli zam mı geliyor anlamadım, bugün gideceğim bakalım ne ödeyeceğim
Balbebek012 ynzl ben hiç hatırlamıyorum doktorum sezer hanım değil atatürk caddesinde olan medical park a gidiyordum doktorum burcu hanımdı ama değiştirdim
ynzl Balbebek012 o doktorla alakalı bu yorumları çok okudum evet. Sezer Hanım’a gidiyorum ben şimdilik çok memnunum bakalım daha çok erken ❤️
Ceycey22 gozdenefes çok tatlı bi kadın sevdim baya tuttu enerjimiz bakalım inşallah doğum da kolaylıkla olur ☺️