Ceycey22 Emsalk orada ki medical park doğum ücreti veya paket işte ne kadar biliyor musun 😅 fark oluyor mu diğeriyle
Fatma027 Ceycey22 Sezer Filiz Erdal ssvd destekliyor diye bilgi verdiler. Bende buradan öğrendim. Araştıyorum. Gitmek istersen bilgin olsun canım seninde
Ceycey22 Fatma027 teşekkür ederim filiz ve Erkan en çok önerildi önümüzdeki hafta adanaya geleceğim bi muayene için gideyim bakayım artık karar vermem lazım doktora da
Htccndn Ceycey22 Malesef kalamıyor anneniz felan kalabilir ama eşinizde rahatlıkşa girip çıkabilir benim eşim rahatlıkşa girip çıkmış tı
Ceycey22 Htccndn başka kimseyi istemiyorum 2. Doğumum ilkinde de eşim kalmıştı annem de kaldı 1 gece ama hiç kalmaması daha iyi olurdı 😅
gozdenefes Ceycey22 canım hoş geldin Adana’ya 🌸 doktor olarak Hesna Pınar Tunçer’i önerebilirim. Çok hoş tatlı dilli bir doktor 🫶🏻
Giziyaslan Benimde ilk doğumum sezer filiz hanım yaptırmıştı normal doğumu çok destekliyor şuan 2. Gebeliğim tekrar sezer hanıma gideceğim çok memnunum kendisinden tavsiye ederim
Fatma027 Giziyaslan Sezeryan doğumu nasıl oluyor acaba.Eli hafif mi normal doğum olmazsa merak ediyorum.
ynzl Giziyaslan merhaba 🌸 ben de sezer hanıma gidiyorum şu an için çok memnunum ama hastane nasıl onu bilmiyorum. İlk doğumunuzda deneyimleriniz nasıldı genel olarak hastaneden de memnun kaldınız mı 🙏🏼
Giziyaslan ynzl ben 5 sene önce doğum yaptım o zaman sezer hanım Ortadoğu hastanesindeydi şuan medicalpark nasıl hiç bilmiyorum malesef ama sezer hanımdan çok memnun kaldım şimdi tekrardan ona gidiyorum
ynzl Giziyaslan çok teşekkür ederim yorumunuz için 🌸 Çevremde hiç o doktora giden olmadığı için ben de burada sizlerde bilgi almaya çalışıyorum 🙏🏼 Kaçıncı haftadasınız acaba ❤️