Busraaa1014 gebeligim 10 haftalik ama bebeğim 9 haftalik
Geç döllenme
mehtapbayarr ilk gebeligim öyleydi canım bir sorun olmaz büyüdükçe fark kapanıyor
Busraaa1014 ay inşallah dediginiz gibi olue cok endiseliyim bu konuda
Busraaa1014 ne alakaki anlamadim ben de 20 haftalık hamileyim bebeğim 9 gün geriden geliyor geç döllenme benimkide
Crown23 ilk ogrendiginizden beri mi öyle peki? Hep mi 9 gün geridendi
mehtapbayarr merak etmeyin düzelir sizin😊 ama baştan bir gerilik hiç yasamamistim ben bakalım sonuç ne olacak
Busraaa1014 hayır 12.haftadan sonra öğrendim
Crown23 Anladım benimde ilk gebeligim de öyleydi ama sorun olmamıştı bu baya geri ama bakalım ne olacak
Busraaa1014 benim geç döllenme oldu 2 hafta geriden geliyoruz şuan 11 haftalık regl düzensiz veya döngüleri uzunsa olabiliyormuş doktorlar herkesin döngü süresini 28 günden hesaplıyor
Busraaa1014 canim benim ilk hamileliğimde de olmuştu. Bunda da oldu düzeliyor sonra geri
Benımde 1 hafta geç döllenme oldu ama doktorum birsey olmaz ultrasonda nasıl ılerlerse öyle sayarız haftayı dedi son adet tarıhini baz almıyor yanı
- Düzenlendi
Busraaa1014 İki gebeliğimde de 1 hafta geç döllenme yaşadım.Bebek beyaz nokta şeklinde kese içinde görüldüğünde ultrason neyse adetinizi ona göre düzenliyorlar.Endişe etmeyin.
O değişim olunca eski adeti unutacaksınz ona göre ilerleyeceksnz
Busraaa1014 10 gun sonra çok silik bi çizgiyle öğrenmiştim
gezentianne aa öyle mii 10 gün diyince doktorda biraz olumsuz baktı gibi hisettim ondan. Umarım öyle olur başta istemedim şimdi üzüldüm öyle olunca
Busraaa1014 bende böyle bir durum yaşadım 8 .haftaya kadar bekleyelim dedi kese vardı boştu ve adet tarihimle uyuşmuyordu 7 haftalıkken duyduk kalp atışını çok şükür 32 haftaligiz suan
Busraaa1014 benim böyle oldu geç döllenme olmuş yaklaşık 6 gün fark var uyumlu değil şuan 13+3 olduk
Zehra_arsln hadi inşallah ya insan ister istemez tuhaf oluyor ama sağlıkla gelsin inşallah sağlıklı hayırlı nasıl olcaksa öyle olsun inşallah. Teşekkür ederimm
nurunuzgeldi Ohh masallah bakalım benim süreç nasıl ilerleyecek