Busraaa1014 ne alakaki anlamadim ben de 20 haftalık hamileyim bebeğim 9 gün geriden geliyor geç döllenme benimkide

Crown23 ilk ogrendiginizden beri mi öyle peki? Hep mi 9 gün geridendi

mehtapbayarr merak etmeyin düzelir sizin😊 ama baştan bir gerilik hiç yasamamistim ben bakalım sonuç ne olacak

Crown23 Anladım benimde ilk gebeligim de öyleydi ama sorun olmamıştı bu baya geri ama bakalım ne olacak

Busraaa1014 benim geç döllenme oldu 2 hafta geriden geliyoruz şuan 11 haftalık regl düzensiz veya döngüleri uzunsa olabiliyormuş doktorlar herkesin döngü süresini 28 günden hesaplıyor

Busraaa1014 canim benim ilk hamileliğimde de olmuştu. Bunda da oldu düzeliyor sonra geri

Benımde 1 hafta geç döllenme oldu ama doktorum birsey olmaz ultrasonda nasıl ılerlerse öyle sayarız haftayı dedi son adet tarıhini baz almıyor yanı

Busraaa1014 İki gebeliğimde de 1 hafta geç döllenme yaşadım.Bebek beyaz nokta şeklinde kese içinde görüldüğünde ultrason neyse adetinizi ona göre düzenliyorlar.Endişe etmeyin.
      O değişim olunca eski adeti unutacaksınz ona göre ilerleyeceksnz

gezentianne aa öyle mii 10 gün diyince doktorda biraz olumsuz baktı gibi hisettim ondan. Umarım öyle olur başta istemedim şimdi üzüldüm öyle olunca

Busraaa1014 bende böyle bir durum yaşadım 8 .haftaya kadar bekleyelim dedi kese vardı boştu ve adet tarihimle uyuşmuyordu 7 haftalıkken duyduk kalp atışını çok şükür 32 haftaligiz suan

Busraaa1014 benim böyle oldu geç döllenme olmuş yaklaşık 6 gün fark var uyumlu değil şuan 13+3 olduk

Zehra_arsln hadi inşallah ya insan ister istemez tuhaf oluyor ama sağlıkla gelsin inşallah sağlıklı hayırlı nasıl olcaksa öyle olsun inşallah. Teşekkür ederimm