Busraaa1014 Merhabalar hanımlar ikinci gebeliğim doktora gittim. 6+5 oldum ama kese 5+1 görünüyor. Böyle olup düzelen oldu mu? Doktor olumsuzda olabilir dedi ama duzeledebilir dedi.
Cansu4401 Busraaa1014 geç döllenme olabilir canım benim ilk hamilelwgimde de öyleydi şimdiki hamilelğimde aynı olduğunu düşünüyorum bi sonraki gidişinde belli olur
mehtapbayarr Busraaa1014 bana da öyle demislerdi ve su an bebegimin gelistigini ama kesenin istedigi kadar büyümedigini söyledi doktor. gec döllenme ile alakasi var midir acaba ben de tam bilmiyorum 🥲
Crown23 Busraaa1014 ne alakaki anlamadim ben de 20 haftalık hamileyim bebeğim 9 gün geriden geliyor geç döllenme benimkide
Busraaa1014 Cansu4401 evet dontorda öyle dedi ama sağlıklı ilerler mı bilemiyorum dedi. Sizin nasıl ilerledi ilki ne kadar gecikmeliydi
mystery94 Cansu4401 kızlar 11 kasımda regli oldum 17 kasım rahim filmi hala regli olmadım geç döllenme olabilirmi ama bugun kan verdim 0 çıktı ne zaman belli olur eğer öyle bişey varsada
Busraaa1014 egee_momm Öyle mi kaç gün gecikmeliydi. Benimde oğlum ege onu adet oncesi ogrenmistiim bu başıma yeni geliyor ondan doktorda net bişey demeyince üzüldüm tabi
Busraaa1014 Cansu4401 ilk gebeligim sonraki haftalar geriden gelmişti 1 hafta kadar bu baştan böyle başladı bakalım hayırlısı
Busraaa1014 mehtapbayarr merak etmeyin düzelir sizin😊 ama baştan bir gerilik hiç yasamamistim ben bakalım sonuç ne olacak
Busraaa1014 Crown23 Anladım benimde ilk gebeligim de öyleydi ama sorun olmamıştı bu baya geri ama bakalım ne olacak