Cansu4401 evet dontorda öyle dedi ama sağlıklı ilerler mı bilemiyorum dedi. Sizin nasıl ilerledi ilki ne kadar gecikmeliydi
Geç döllenme
Busraaa1014 ilk gebeligim öyle olmuştu sağlıkla aldım oğlumu kucağıma
Busraaa1014 1 hafta geridendi canım
egee_momm Öyle mi kaç gün gecikmeliydi. Benimde oğlum ege onu adet oncesi ogrenmistiim bu başıma yeni geliyor ondan doktorda net bişey demeyince üzüldüm tabi
Cansu4401 ilk gebeligim sonraki haftalar geriden gelmişti 1 hafta kadar bu baştan böyle başladı bakalım hayırlısı
Busraaa1014 hayırlısyla bişey olmaz inşallah canım
Busraaa1014 bana da öyle demislerdi ve su an bebegimin gelistigini ama kesenin istedigi kadar büyümedigini söyledi doktor. gec döllenme ile alakasi var midir acaba ben de tam bilmiyorum 🥲
mehtapbayarr Kaç haftalıksınız peki siz
Busraaa1014 gebeligim 10 haftalik ama bebeğim 9 haftalik
mehtapbayarr ilk gebeligim öyleydi canım bir sorun olmaz büyüdükçe fark kapanıyor
Busraaa1014 ay inşallah dediginiz gibi olue cok endiseliyim bu konuda
Busraaa1014 ne alakaki anlamadim ben de 20 haftalık hamileyim bebeğim 9 gün geriden geliyor geç döllenme benimkide
Crown23 ilk ogrendiginizden beri mi öyle peki? Hep mi 9 gün geridendi
mehtapbayarr merak etmeyin düzelir sizin😊 ama baştan bir gerilik hiç yasamamistim ben bakalım sonuç ne olacak
Busraaa1014 hayır 12.haftadan sonra öğrendim
Crown23 Anladım benimde ilk gebeligim de öyleydi ama sorun olmamıştı bu baya geri ama bakalım ne olacak
Busraaa1014 benim geç döllenme oldu 2 hafta geriden geliyoruz şuan 11 haftalık regl düzensiz veya döngüleri uzunsa olabiliyormuş doktorlar herkesin döngü süresini 28 günden hesaplıyor
Busraaa1014 canim benim ilk hamileliğimde de olmuştu. Bunda da oldu düzeliyor sonra geri
Benımde 1 hafta geç döllenme oldu ama doktorum birsey olmaz ultrasonda nasıl ılerlerse öyle sayarız haftayı dedi son adet tarıhini baz almıyor yanı
- Düzenlendi
Busraaa1014 İki gebeliğimde de 1 hafta geç döllenme yaşadım.Bebek beyaz nokta şeklinde kese içinde görüldüğünde ultrason neyse adetinizi ona göre düzenliyorlar.Endişe etmeyin.
O değişim olunca eski adeti unutacaksınz ona göre ilerleyeceksnz