Kbra1012 Anlamı benim için çok önmliydi ben Uras istedim eşim kuzey istedi sonuç Kuzey Uras koyduk. Kuzeyler biraz fırlama oluyormuş belki urasdan kurtarırız 😂
zge13 gulsah_usta umarım ikincide de anlaşamamıştık nufüsa giderken kapının önünde karar verdik 😅 yumurta dayanmadan karar alamıyor benimki benim kararlara da hep bir itiraz ama Kerim ismi güzel bence bakalım artık hakkımızda hsyırlısı neyse o olacak
Busra333 gulsah_usta yeni moda isimler düşünmüyorsanız Selim, Yağız, Yiğit. Oğlum olsa bunlardan birini koyardım herhalde.
yasemin_yasin zge13 37+2 den selamlar biz de hala karar veremedik her gün başka bi isimle sesleniyoruz 😀
zge13 yasemin_yasin 😂 hep daha iyisi varmış gibi geliyor 🥲 ilkine de 36 gibi zor karar vermiştik yine erkenmiş demek ki o zamanlar
yasemin_yasin zge13 bugün hala diyo ki nasibi gelince içimize sinecek belki doğumda karşılaştığımız birinin adını koyarız falan diyo 😀 bende rahat bir insanım galiba o yüzden sorun olmuyo
zge13 yasemin_yasin ben de bıraktım bu sefer artık skn anda oluverecek heh bu diycekmişiz gibi geliyor 🤣 kendimizden umudu kestik artık