Busra162722 Yenianne3 bizimde ilk bebişimiz gönlümüz biraz kızdan yanaydı tabi sağlıklı olması her şeyden önemli
Elifers Yenianne3 bende 12+2 haftalığım benimde karnım belirgin bir şekilde şişti bu normalmi bilemedim daha erken değilmi
Accountant Yenianne3 evet özele gidiyorum ikili tarama testi yaptırdınız mı bu gittiğimde tarama testi yapılacaktı inşallah cinsiyette belli olur
Yenianne3 Busra162722 benimde ilk bebeğim gonlum kızdan yanaydı ama hep erkek hissediyordum ve erkek cıktı sağlıklı olsun yeter❤️
Nurrrrtek Yenianne3 11+6 haftalık 2 hafta sonra doktor randevumuz var 14 haftalıkken bı cinsiyet tahmininde bulunur belki ama Ağustos anneleri hep erkek🥰benim bı kızım var erkek hissediyorum bakalım hayırlısı♥️
5_erkek_annesi Yenianne3 13+3 bende devlet söylemiyor cuma günü özele gidicem bakalım 4 oğlum var bu sefer nedir 😄🥰Rabbim hepsine sağlik versin bebişlerimizin amin
Tugba29_ 5_erkek_annesi ben kızı bulmuştum karnımda öldü yine hamileyim üçüncü erkek masallah size benden bu kadar buda doğsun sağlıkla bitiriyorum çocuk işini