bebisliozlem Yenianne3 bencede erkek senesi 🫣 ben bebem 1 yaşına girdikten sonra 2.bebe çalışmalarına başlicam 2025 annelerine yetişemem 2026′dan umutluyum 😂
Hlya1993- Yenianne3 Sizinde oğlunuz olacak ne güzel sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görelim 😌
Yenianne3 Busra162722 benimde ilk bebeğim gonlum kızdan yanaydı ama hep erkek hissediyordum ve erkek cıktı sağlıklı olsun yeter❤️
Elifers Yenianne3 bende 12+2 haftalığım benimde karnım belirgin bir şekilde şişti bu normalmi bilemedim daha erken değilmi
Yenianne3 Elifers benim ilk gebeliğim benimde karnım baya var bence iç karna göre değişiyor herkesin bazılarının 7. Ayda bile yok gibi
benim-kalbim-o Yenianne3 12+6 kısmetse doğum 18 agustos görünüyor doktor kız tahmininde bulundu bir oğlum var inşallah buda kızdır ☺️
elif13sena 11 +5 teyim çoğunluk herkes nerdeyse erkek demis merak ediyorum hayırlısı olsun inşallah hepimiz sağlık la kucağımıza almamız dileğiyle ♥️
Denizlina09 Tugba29_ bende haftaya çarşamba gidecem inşallah %100 bisey soyler, biseyler alasim var durduruyorum kendimi