Kızlar 31+5 oldum ama artık bu çatı Kemiğiymiş canıma yetti ne yürüyebiliyorum ne ayağa kalabiliyorum tecrübeli annelerim bana yardım eder misiniz nasıl hafifletebilirim bu ağrıyı 😞
Çatı kemiği ağrısı 😭
Merveegazann iki haftadır bendede var valla canım cikiyo artik 33 .1
Sibelemre nasıl geçer peki sen neler yapıyosun
Hareketsizlik çok fazla artırıyor bu ağrıları. Riskin falan yoksa yatmamaya çalış yattıkça kitlenirsin hareketli olmaya özen göster
Merveegazann ay baskı da var mı kasıklarında sanki saatlerce wc ni tutmuşsnda patlıcakmışsın gb baskı
Leyna kuzum valla hareketsiz değilim her gün temizlik yapıyorum bugün çarşıya gittim dolandım misafirim hiç bitmiyor hep ayaktayım akşam 2 saat yattım mı canım çıkıyor
Polo eveett 😞 wc yw gidiyorum 2 damla bişey çıkıyor 🙄
Polo Nisan kaç senin kuzum
- Düzenlendi
Merveegazann 25.haftadan beri erken doğum riskinden dolayı çekiyorum o ağrıları. Rahim ağzı kısaldıkça daha fena olmaya başladı şuanda 30+6 yız ve tuvalete anca koltuk değneği ile gidebiliyorum. Kullandığım ilaçlar malesef etki etmiyor. Koltuk değneği al sende bedeninin yükünü ona verince acıyı daha az hissediyosun en azından
Merveegazann magnezyum takviyesi iyi gelir
Merveegazann hafiflemiyor 32 haftalığım 26dan beri çekiyorum. Magnezyum , maden suyu içiyorum ama malesef biraz yürüynce ya da ayakta kalınca o gün bana zehir oluyor 😞
UykusuzAnne ya kuzum her kısalığı olanda da bu agrı yok yalnız farkettin mi ? Bu daha çok vajina kemiğinin yapısından kaynaklı bir ağrıymış. Asıl kısalma bu ağrıların olduğu için oluyor dedi doktorum 🤷♀️
Lucky Evet dikkat ettim kısalmadan bahseden her hamile acıdan bahsetmiyor oysa bahsedilmeyecek bir acı değil. Bizim neden bu kadar acıyor bilmiyorum delircem hüngür hüngür ağladım geçen sabah uykumdan uyanıp. Eşim panik oldu napcağını şaşırdı. Koltuk değneği aldık ya yürümek için. Artık daha ne olsun
Merveegazann ya. En daha 20. Haftadayım benim de başladı çatı kemiği ağrılarım çalışıyorum bir de dinlenme imkanımda yom napçam bilmiyorum doğuma kdar çekicem mi😭😭
Atlarlayasayan sanırım çekmek zorundasın 😞 ben 32. Haftam girdim ve yatakta dönerken bile ağlama raddesine geliyorum 😤 inşallah senin okadar ağrın olmaz 🙏
Bende 28 haftalık hamişim iki bacak arasında iç baldırlarımın orasında çok ağrı oluyor yürürken otururken iğilirken sizinde şikayetleriniz böylemiydi bu hafta doktora gidicem. Çatı ağrısı diyprsınuzda çatıyı muayene ediyormu doktora bu şikayetlerden bahsedince
Atlarlayasayan Fyzanur bu ağrıyı ihmal etmeyin ben bu acı ile gittim rahim ağzı kısalması çıktı mutlaka doktorunuza söyleyin
Fyzanur ben doktordan geldikten sonra ağrımaya başladı ama muayene falan etmemişti 10 gün sonra sıram var gidince mutlaka söylicem naparsa haber veririm burdan
UykusuzAnne aa söylediğin iyi oldu haftaya kontrolüm var zaten söyleyecektim doktoruma sağol😊