Papatyapapatya Gulcin60 bende 12+3 üm 12de randevum vardı iki hafta sonra bakıp derim dedi...şimdi bakın dedim...gözükmüyor dedi...bence gördü söylemedi...20şubat randevum var inşallah gösterirse artık söylesin bi zahmet❤
Rrraaaiiinnn Merhaba hanımlar bizde bebegimle 10+4 deyiz. Cinsiyet bilmeden indirim paylasanlarin attığı kıyafetlerden dayanamayip ortak renkler almaya başladım, dayanamiyorum :)
Bilgeates Gulcin60 canım biz 14 haftalık olduk hala bi tahminde bulunmadı doktorum 😔 haftaya gidicem 15in içinde olcaz inşallah söyler bu sefer çok merak ediyorum
BusrAdem Gulcin60 evet bende yaptim o kan testini erkek cikti bugun cinsiyeti ogrendm erkek💙12+4 cok belirgin dedi hatta
Elena4 Gulcin60 https://hizliresim.com/bV6GYb Kızlar bende şuan 14+2 oldum bi bakın bakalım ne yorumlicaksiniz😍
ChubbyOrange Biz de bugün 2li teste girdik 12+4 doktorumuz direkt bacak arasını gösterdi bir çıkıntı göremiyorum bana yüzde seksen kız gibi geldi ama değişebilir dedi. Siz ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler :) https://i.hizliresim.com/qddbgR.png
Yusufunannesi_ Cigdemcebe benim doğumum inşAllah 3 ağustosta olacak ve Rabbimin izniyle prensim olacak 👶
Cigdemcebe Yusufunannesi_ çok sevindim canım sağlıkla al kucağına ☺️👶🏼 BİZİM 9 Ağustos Allah izin verirse elbette 😇
ergeerim Öncelikle kızı olacakları çok kıskandığımı belirteyim😂 çünkü ikincide de pipiyi gördüm sanırım kiz annesi olamıcam 😭😂 imkansiz gibi ama 10. Haftadan beri erkege benziyor denildi hep. Yine de umudum vardı. 12. Haftada erkeğe benziyor denildi yine net bisey yoktu. Ikili testlerden iki gun sonra ufak bir kanama oldu o zaman da bakıldı bacak bacak üstüneydi bebek, hah dedik tamam kız bence😁 ama 14te yüzde yüz olasılıkla erkek dendi🤦🏼♀️😂 kız denilen cinsiyetler erkege dönebiliyor ama bir kere erkeğe benziyor dendi mi o bebek erkek oluyor çok nadir şaşar 🙋🏻♀️☺
Asiacr BurcuKurtSorgu bana 9+4 de kiza benziyor dedi. Nas benzetti anlamadim. Simdi 11. Haftadayim 12. Hafta randevum var bakalim ne diyecek
BurcuKurtSorgu Asiacr baya erken söylemiş 😂 ben de merak ettim şimdi bilebilmiş mi o kadar erken 🧐 Temmuz çoğunukla erkek di sanırım ağustos da öyle gibi 🤣😇 bir de yazın kızlar daha çok olur diyor bilim adamları 🤷🏼♀️ Anlamadım gitti
Aysnrplt Asiacr cinsiyet oluşumu 10. Haftada nasıl öyle erken tahmin etmiş.12. Haftada heryeri açıktı yine de bizimki bişey söyleyemem cinsiyet için erken dedi