BurcuKurtSorgu Asiacr baya erken söylemiş 😂 ben de merak ettim şimdi bilebilmiş mi o kadar erken 🧐 Temmuz çoğunukla erkek di sanırım ağustos da öyle gibi 🤣😇 bir de yazın kızlar daha çok olur diyor bilim adamları 🤷🏼♀️ Anlamadım gitti
Elena4 Bana da yüzde 80 kız gibi dedi.ama bi çıkıntı var O kafamı karıştırıyor bakalım değiştircek mi cinsiyetini dedi.bunu söylediğinde 12+4 haftalikdi.23 şubata randevum var çok merak ediyorum acaba Böyle değişen oldu mu sonrasın da
Elifsaadet Gulcin60 Gulcin60 13+0 ben Salı günü sordum, çok erken belli olmaz dedi, ama bu haftalarda çok öğrenen olmuş nasıl oluyor🤷🏻♀️ Bir ay sonraya verdi diğer randevuyu bir ay sabretmem gerek😭
Gulcin60 Elifsaadet bende anlamıyorum bakalım benimde 5 gün sonra kontrolüm var ne diyecek doktor🤦🏻♀️
ozgurhayalim Dün gittim 12+5 cinsiyet için erken mi dedim. Erken ama kıza daha yakın dedi. Yakın nasıl oluyor onu da anlamadım. Ya erkektir ya kızdır.😁
Gulcin60 denizannee ikili test bende yaptırdım ya onda nasıl gösteriyor cinsiyet anlamış değilim hala
Aysnrplt Asiacr cinsiyet oluşumu 10. Haftada nasıl öyle erken tahmin etmiş.12. Haftada heryeri açıktı yine de bizimki bişey söyleyemem cinsiyet için erken dedi
Asiacr Aysnrplt valla bilmiyorum ki bende sasirdim. Esime dedim eve gidince. Iyi o zaman tam tersi cikar dedi :)
Hatice9202 Gulcin60 11+2 yiz haftaya ikili test ben detaylı ultrason var bakalım inşaAllah bizde öğreniriz :)
petitehatunn 13+5 te kıza benziyor dedi ama kesin öğrenemedik. Bakalım değişecek mi böyle mi kalıcak ☺️