BurcuKurtSorgu Gulcin60 ailem ve eşim hep kız dedi, bir ben erkek dedim ve bana ikili testte 11+4 de kıza benziyor dedi 🥰 bakalım 16. Hafta da ne dicek. Umarım değişmez ve artık alışverişe başlarım ☺️ Sağlıklı gelsin minikler ❤️
Yusufunannesi_ Cigdemcebe benim doğumum inşAllah 3 ağustosta olacak ve Rabbimin izniyle prensim olacak 👶
Asiacr BurcuKurtSorgu bana 9+4 de kiza benziyor dedi. Nas benzetti anlamadim. Simdi 11. Haftadayim 12. Hafta randevum var bakalim ne diyecek
Gulcin60 Enemel geçen gün bir postta okumuştum bir bardak suya bir damla kan damlatıyorsunuz pıhtılaşıp şive çökerse erkek , dağılırsa kız😁 ben yaptım erkek çıktı sanırsam
BusrAdem Gulcin60 evet bende yaptim o kan testini erkek cikti bugun cinsiyeti ogrendm erkek💙12+4 cok belirgin dedi hatta
Havvauygun Ah bi öğrensek meraktan çatlıyorum🤗 çarşamba 11+6 oluyoruz doktora randevum var inşallah yorum yapar 🤗
SuSerkan İkili tarama testinde kız denildi ☺️ Şu an 13+2 olmam gerekiyor ama bugün kontrolde 14+4 gözüktü cinsiyeti içinde birşey denmedi meraktan çıldırmalık 🤪🤪🤪