Elifmyilmaz Yasminn 31+4 haftadayım başından beri ona gidiyorum memnunum canım gördüğüm kadarıyla nette onunla ilgili olumsuz yorum fazla ama ben hiçbi sorun yaşamadım inşallah bundan sonrada yaşamam tabi. İlgileniyor güzelce bilgi veriyor iyi yani. Zaten ben onun takibi ile Doğum yapan bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine ona gitmeye karar verdim. Oskar hocaya çok iyi diyorlar ama ben hiç gitmedim ona merak da ediyorum ama bu saatten sonra gidemem zaten 😀 sen memnun musun nasıl ilgileniyor mu
Yasminn Elifmyilmaz sen memnunsan yorumların bi önemi yok ya bende memnunum ilgili ama Doğumda daha çok sezeryana yöneliyor diye duydum bende bunu istemiyorum ama konuşamadım henüz cok erken diyecek doğal olarak o anki duruma göre belli olur diye bende yarın 20 hafta olcak insallah
Elifmyilmaz Yasminn ben son kontrolümde sordum doğum nasıl olur filan diye şuan belli olmaz ama dedi 36 haftada muayene ederim ona göre bakarız dedi bi sıkıntı çıkmazsa normal yapcam dersen bekleriz Yok ben normal yapamam sezaryen olsun dersen 38 de alırız dedi
Yasminn Elifmyilmaz peki detaylıyı başka yerde yaptırman sorun olmadı dmi yanı Sema hoca da baktı mi sonuçlara sen mi söyledin başka yerde yaptircam diye
Elifmyilmaz Yasminn yok ben zaten Sema hocaya sordum ayrıntılı ultrason ne zaman Burda çekiliyor mu filan diye oda haftasını söyledi ve 2 Dr ismi yazdı kağıda detaylı ultrasonda bakan göz çok önemli dedi bu kişilere yaptır dedi bende yaptırdım ve sonuçlarımı kendisine de gösterdim sonuçları ultrasonu çeken Dr da değerlendirdi bilgiler verdi hemde Sema hoca da yorumladı bilgi verdi o şekilde oldu
Yasminn Elifmyilmaz aa sasırdım bana direk hastaneden randevu verdiler Oskar hoca ben bakcam dedi ama bende orda yaptırmak istemiyorum yani bu ayrı bi bölüm bence çalıştığım icin pek izin kullanamıyorum başka yerde çektirsem bide hemen arkasından Oskar hocaya göstermek için izin almam gerekecek bakalım mecbur kalırsam Oskar hocaya cektircem galiba
Annee6 bende detayli ultrasona ataturk hastanesine gitmistim ve memnun kalmistim 😊 Renkli olucak diye o kadr para vermek bencede yazik.
Tuba8435 Yasminn merhaba CanIm ben bişey sormak istiyorum hangi hastaneye gidiyorsun acaba Ankara’da özel muayene ücreti nedir bilgi verebilir misin?
Yasminn Tuba8435 mrb özel Eryaman hastanesine gidiyorum muayene ücreti 75 tl ama tabi her gidişte bi test tahlil çıktığı icin en az 100 tl ödüyoruz Doğum 1500 civarlarında tabi bu en uygun hastanelerden biri aslında imkanın varsa Sincan koru hastanesini tavsiye ederim Hüseyin hoca var orda çok iyi ama Doğum fiyatları buraya göre baya yüksek diye biliyorum
Elifmyilmaz Yasminn ben bu ayın 6 sında sordum hasta yatış bölümüne Doğum ücreti 2500 dediler sana kim söylemişti 1500 diye ?
SerpilKaraaslan Elifmyilmaz evet bende ozel eryaman hastanesine gidiyorum ve bizede 2500 dediler. Ben levent beye gidiyorum. Gayet memnunum cok ilgili ve samimi. Güvenli hissediyorum ve sakalasmasi beni rahatlatiyor maglum 9 ay boyunca bebegimle ilgili onunla iletisimde olacagim icin 😊 eryaman ozel hastanesi genel olarak ben her gittigimde hemen yardimci oluyorlar ve temiz 👍🏾
Yasminn [bilinmeyen] yaa cok iyi emin misin Doğum bana 3500 4000 civarı demişlerdi kime gidiyosn acaba Hüseyin hocanın Doğum fiyatı mi yüksek
Yasminn [bilinmeyen] şubatta ne olacakmış fiyatlar yukselecek mi onu öğrendiniz mi bide muayene ücreti 120 tl dmi
Meltem19 [bilinmeyen] minikmiş yavrunuz daha ☺Hüseyin beye gidiyorum ben ali ipek adını cok duydum cok memnunmuslar ona gitmek istiyorm ama koruda da varmıs doktor ne der fikir almak istemiştim
Yasminn Bestezdemir evet bi arkadaş daha orayı önerdi randevu aldım ama direk detaylıya randevu vermiyorlar önce normal muayene olman gerekiyor ondan sonra detaylı randevusu veriliyor dediler bende çalıştığım icin arka arkaya izin almam cok zor ama bi yolunu bulmaya çalışıyorum sen gittin mi peki detaylıya
Bestezdemir Yasminn ilk önce muayneye gidiosun randevu veriyorkar ama yaklaşık 1 ay snrasına erken gitmeniz lazım ben memnun kaldım ali ipekten
Yasminn Bestezdemir yaa okadar geç mi veriyor ama ben zaten 20. Haftadayım randevuyu en erken haftaya bulabildim bide bir ay sonraya verirlerse 25. Hafta falan oluyor çok geç degil mi kaç haftalıkların aldılar seni bide sadece alı İpek mi var herkes onu tavsiye ediyor da özellikle isim vermem gerekiyor mu yoksa direk o mu bakıyor
Senibekliyoruz Yasminn geçen hafta Atatürk hastanesi kadın Doğuma gittim, Ali bey için 14 Şubata gün verdiler.Ali İpek çok iyi, ilk kızıma da o bakmıştı, çok memnun kalmıştım.Servet Ünsal’ı da aradım özel 320 tl olmuş yılbaşından sonra fiyatı artmış biraz.
Bestezdemir Yasminn gitcm cnm ben 33 haftalığım ard arda olmaz zaten 1 ay sonrasına randevu veriyorlar
Bestezdemir Yasminn o bakıyor canım isim vermene gerek yok ama istersen vezneye sor yine bn 22 haftalıktım 18 haftalıkken gittim randevu almaya bi git muayne ol onlar seni yönlendirir belki zamanın az diye erkene verirler
Dimplesgirll Canım bende Ankara’da detaylı araştırıyorum şuan 18+2 günlük Ali ipek için çok iyi diyolar Atatürk üni de radyoloji bölümünde o yüzden randevuyu 1 ay sonraya anca alabiliyorsun ama Servet Ünsal tıp merkezinde özelde çalılıyormuş 280 tl verip çekiyor sanırım istersen orda yaptır ben normalde Hacettepe de muayne oluyorum orda da çok uzak tarihe randevu verdiler mecburen özel de çektircem burda başka bi tıp merkezine fiyat sordum 150 tl dedi artı 40 tl de muayne ücretiyle 190 ı buluyor ama doktoru iyi mi değil mi bilmiyorum
Yasminn Dimplesgirll evet biliyorum ayni kişiymiş demekki okadar yoğun mu ya haftaya randevu aldım bakalım sonra duruma göre hareket ederim artık