Meltem19 [bilinmeyen] biraz once aradım da 400 liraymıs ve bazı doktorlar kabul etmiyor sonucu dedı . Bütçesi olan olmayan insanlar var zorlama olmuyodur olmamalı yanı😏
Yasminn Dimplesgirll evet biliyorum ayni kişiymiş demekki okadar yoğun mu ya haftaya randevu aldım bakalım sonra duruma göre hareket ederim artık
MeyrAli Yasminn Ali ipek’i tavsiye ediyorum ben gittim arkadaşımda öyle alanında profesyonel Atatürk hastanesinin kadın doğum bölümünden randevu al onlara ayrıntılı ultrason için geldim de Ali ipekten başka kimse yok zaten ama seni ultrasona yönlederecekler oradan da Ali ipekten randevu al servet ünala da gidiyor orasıda 300 350 arası beklemeyim diyorsan oraya git ama aynı işlem oluyor
Yasminn MeyrAli yaa tamam cnm cok TSK ederim randevu aldım da tedas semt polikliniğinden aldım en yakın tarih orası olduğu icin ordan yine merkeze yönlendirirler dmi ya bide nekadar sürdü ultrason çıktısı verdi mi renkli mi gösterdi sadece siyah beyaz mi
Senibekliyoruz Yasminn geçen hafta Atatürk hastanesi kadın Doğuma gittim, Ali bey için 14 Şubata gün verdiler.Ali İpek çok iyi, ilk kızıma da o bakmıştı, çok memnun kalmıştım.Servet Ünsal’ı da aradım özel 320 tl olmuş yılbaşından sonra fiyatı artmış biraz.
Yasminn Senibekliyoruz kaçıncı haftadasın peki sen haftaya göre mi yoksa boşluklarına göre mi gün veriyorlar acaba
Dimplesgirll Bu ayrıntılı ultrason en son kaçıncı haftaya kadar çekiliyor kızlar bende bu çarşambaya randevu aldım 18+4 olcam o zamana bana randevu verirlermiş acaba
Bestezdemir Yasminn gitcm cnm ben 33 haftalığım ard arda olmaz zaten 1 ay sonrasına randevu veriyorlar
hilalce HseyinHilalAk Hangi tarihte yaptırdınız acaba. Ben aradım ama Servet Ünsal Ali İpek 320 TL denildi
Bestezdemir Yasminn o bakıyor canım isim vermene gerek yok ama istersen vezneye sor yine bn 22 haftalıktım 18 haftalıkken gittim randevu almaya bi git muayne ol onlar seni yönlendirir belki zamanın az diye erkene verirler
Yasminn Bestezdemir tamam cnm cok tskler cok yardımcı oldun ya peki son olarak nekadar sürdü siyah beyaz mi yoksa renkli çıktı da verdi mi bide Esini de içeriye alıyorlar mi
Senibekliyoruz Yasminn ben 18+5 te gittim kendileri için en yakın olan tarihi veriyorlar benim 21+4 e denk geliyor, öne alabilir miyiz diye sordum ama mümkün değil dediler.en erken 14 Şubatmış o güne verdiler
Bestezdemir Yasminn canım eşini alıyo ama öyle beklediğin gibi heryerini göremiyorsun kendisi bakıyor bi saat sonra sana yazılı çıktı veriyor onu doktoruna gösteriyorsun
Yasminn Dimplesgirll tabi pazartesi günü normal muayene için randevu verdiler detaylı icin de gün verirler heralde insallah cok ileri tarihe atmazlar ya
Dimplesgirll Yasminn ben yarın için randevu aldım senden önce gidicem ben sana haber ederim cnm inşlah baba da uzağa vermezler 18+3 üm
Dimplesgirll Senibekliyoruz o zmn bana daha uzak tarihe verirler ya kadın Doğum da muayne oluyormusumuz yoksa direk gidip doktora detaylı ultrason çektirmek istiyorum mu diyorsun canım