agustosboceklerim2 elif_4804 e postaniz kimseyle paylaşılmaz anlamında yani kimse göremez e-postanizi
agustosboceklerim2 HappyMom Son katılım tarihi: 23 Şubat Pazar Saat 23:59 Çekilişimiz İnstagram’da canlı yayın ile yapılacak ve yayın sonu Forum’da liste olarak da açıklanacaktır. Çekiliş tarihi: Çekiliş sonlanınca düzenlemeler yapmak için süre isteyeceğiz ve çekilişin yapılacağı tarihi duyuracağız. Burda bilgilendirilmis Semy1991
Sevval_uyar_55 İnşallah bana da cıkar ya hiç paramız kalmadı üstelik birde hamileyim heves ettiğim hiçbirşeyi alamıyorum çalışamıyorum da
Esra_2727 Ben katıldım formu doldurdum ama mesela katıl diyo şimdi katılmış olmuş oluyormuyum herkesdemi öyle
Mineee5656 NaimeYilmaz ben katıldım bi kaç gün sonra tekrar çekilişe katılın diyor tekrar mı katılmam gerekiyor anlamadım neden sürekli çıkıyor
Prenses-anne HappyMom 2.sefer doldurdum anketi umarım kızımın şansına çıkar şuan 30 haftalığız ve daha bişey alamadım 🙏🤲😒❣️❣️
Rabiul @NaimeYilmaz mail adresinin altında paylaşılmıyor yazıyor bu bir hata mı siz görebiliyor musunuz ? Çekiliş için bir engel mi çünkü düzeltemiyoruz
Btl_akkurr HappyMom form dolduktan sonra böyle bir bildirim geliyor her ne kadar ödüllere katılırsan böyle bildirim geliyordu pek fazla dikkate almadım acaba bu yüzden mi şansım yok çıkmıyor hiç bana
Buseemm NaimeYilmaz cekilisteki teste Emin olamayip tekrar katildigimizda sectigimiz şık lar farkli olur ise hangisi geçerli sayilir ilk girdigimiz bilgiler doguysa ilk katilim yaptigimiz çekiliş mi
NaimeYilmaz Buseemm Sorun olmaz.. Btl_akkurr Neden olduğunu bilemiyorum bir araştırın derim internetten
Btl_akkurr NaimeYilmaz bana sürekli bu bildirim çıkıyor her çekilişte hemde ben pek önemsemedim ama acaba o yüzden mi bana hiç çıkmadı çıkmıyor