NaimeYilmaz Buseemm Sorun olmaz.. Btl_akkurr Neden olduğunu bilemiyorum bir araştırın derim internetten
Btl_akkurr NaimeYilmaz araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım yani benim katılımım sayılmıyor mu anlamadım
My-love 23.59 son katılım çekiliş tarihini açıklama yapacağız yazıyordu postta sanırım bu gece olmayacak yayın
Asli54 Herkes yanlış anlamış sanırım ben bugun acıklancak kazananlar veya canlı yayında secilecek gibi düşündüm
NaimeYilmaz HappyMom Çekilişimiz İnstagram’da canlı yayın ile yapılacak ve yayın sonu Forum’da liste olarak da açıklanacaktır. Çekiliş tarihi: Çekiliş sonlanınca düzenlemeler yapmak için süre isteyeceğiz ve çekilişin yapılacağı tarihi duyuracağız. Gelişmeler için İnstagramdan bizi takip etmeyi unutmayınız. 💜 https://instagram.com/happymomapp Belirttik aslında, düzenlemeler bitince canlı yayın tarihini ileteceğiz.
NaimeYilmaz Minikbebis1 Katılımlarda hatalıları çift katılımları vs düzenleyeceğiz. NaimeYilmaz Çekilişimiz İnstagram’da canlı yayın ile yapılacak ve yayın sonu Forum’da liste olarak da açıklanacaktır. Çekiliş tarihi: Çekiliş sonlanınca düzenlemeler yapmak için süre isteyeceğiz ve çekilişin yapılacağı tarihi duyuracağız. Yazıyor :)
Minikbebis1 Son katılım tarihi: 23 Şubat Pazar Saat 23:59 Çekilişimiz İnstagram’da canlı yayın ile yapılacak ve yayın sonu Forum’da liste olarak da açıklanacaktır. Böyle diyor açılması lazım