elifkck1515 HappyMom teşekkürler çekiliş için katılım sağladık fakat lütfen bebeğin gelişim görselinin oraya çekiliş görselini kaldırır mısınız ?bebeği göremiyoruz.
Mineee5656 Ben katılıyorum bilgilerin kaydedildi diyor yine sayfaya çekilişe katılın diyor. Kayıt olduğumuzu nasıl anlıyacaz
mervehalil Ben ilk çocuğuma hamileyim ürünleri hiç kullanmadım katılmak istemiyorum ama bebeğimin gelişimini göremiyorum sürekli çekiliş çıkıyor onu kaldırabilir misiniz lütfen
Elcin-Meryem HappyMom cok merak ediyorumda azerbaycandan olan takipcilerrde. Var benim gibi yillardir kids momu kullaniyoruz daha denk gelmedi bize ciktigi acaba cikiyormu?azerbaycanlilara?yani bu kezde katildim in sa Allah bana da cikar amin amin amin @NaimeYilmaz
Bernalice Ya çekilişe katildim ben çekiliş başlar başlamaz bitane doldursam yeterli dimi bide çekiliş ne zaman açıklanıyor
Prenses-anne HappyMom Katıldım çekilişe ilk gebeliğim inşallah kızımın şansına çıkarda ona bişiyler alırım 30. Haftadayım umarım çıkar🙏🤲🤲🥰
elif_4804 NaimeYilmaz e posta da yazan paylasilmiyor yazısı ne için acaba ? Öyle olursa katılmamış mi oluyoruz .
agustosboceklerim2 elif_4804 e postaniz kimseyle paylaşılmaz anlamında yani kimse göremez e-postanizi
agustosboceklerim2 HappyMom Son katılım tarihi: 23 Şubat Pazar Saat 23:59 Çekilişimiz İnstagram’da canlı yayın ile yapılacak ve yayın sonu Forum’da liste olarak da açıklanacaktır. Çekiliş tarihi: Çekiliş sonlanınca düzenlemeler yapmak için süre isteyeceğiz ve çekilişin yapılacağı tarihi duyuracağız. Burda bilgilendirilmis Semy1991